Matei Conf Grup începe producţia de combinezoane medicale

A.M.
Companii / 23 aprilie 2020

Matei Conf Grup începe producţia de combinezoane medicale

Compania româneasca producătoare de echipamente de protecţie a muncii, Matei Conf Grup, începe producţia de combinezoanede protecţie de unică întrebuinţare împotriva agenţilor infecţioşi, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, odată cu sosirea primei tranşe de 50.000 de metri de materialdintr-unprim lot de 300.000 de metri, Matei Conf Grup dă startul producţiei localede combinezoane.

Valeriu Matei, Directorul General, Matei Conf Grup, a declarat: "Produsele existente în acest moment pe piaţa din România oferă o protecţie care poate fi îmbunătăţită. Lipsa etanşeizarii cusăturilor poate crea vulnerabilităţi reale, mai ales în spaţiile unde există densităţi mari de agenţi patogeni. Combinezoanele produse de noi sunt impermebile, fiind realizate din material neţesut,laminat, iar cusăturile sunt etanşate cu bandă, prin termopilire, pentru a se asigura impermeabilizareatotală a purtătorului faţă de agenţii infecţioşi din mediu.Combinezoanele sunt confecţionate conform standardelor de mărime româneşti, având astfel acces la mărimi mari şi foarte mari."

"Noul tip de combinezon medical produs de Matei Conf Grup este avizat de Centrul de Cercetări Ştiinţifice pentru Apărare CBRN şi Ecologie şi a fost totodată trimis spre avizare,la Instiutul CentexBel din Belgia, unde este în curs de certificare. Produsele de protecţie medicală fabricate de Matei Conf Grup sunt destinate protecţiei personalului care lucrează în zonele cu risc patologic şiîn zonele cu risc ridicat de transmitere a agenţilor infecţioşi, cum ar fi secţiile ATI, spitale, Serviciile de ambulanţă şi transport al pacienţilor, pentru angajaţii SMURD.", arată comunicatul.

Capacitatatea de producţie a celor de la Matei Conf Grup poate ajunge acum până la 7500 de combinezoane pe zi, menţionează sursa citată.

"Ca să putem mări producţia, am finalizat achiziţionarea de utilaje speciale, am adaptat liniile de producţie existente şi am angajat personal suplimentar", spune Valeriu Matei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb