McDonald's şi Fundaţia Ronald McDonald încep săptămâna "Mi-e poftă să fac bine!"

I.A.
Miscellanea / 21 noiembrie 2019

McDonald's şi Fundaţia Ronald McDonald încep săptămâna "Mi-e poftă să fac bine!"

Premier Restaurants Romania, partenerul de dezvoltare a McDonald's în ţara noastră şi Fundaţia pentru copii Ronald McDonald încep săptămâna "Mi-e poftă să fac bine!", se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Astfel, între 18 şi 24 noiembrie 2019, în toate restaurantele McDonald's din ţară, clienţii vor putea face donaţii direct la casele de marcat pentru a susţine construirea următoarelor două Case pentru copiii aflaţi sub tratament în spitale.

Potrivit sursei citate, în Casele Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara, peste 20.000 de părinţi au găsit adăpost, alinare şi încurajare pe perioada spitalizărilor de lungă durată a copiilor lor.

De asemenea, de 21 de ani, prin cele două case, Fundaţia ţine familiile împreună şi le oferă sprijin necondiţionat şi cazare gratuită în cele mai dificile perioade ale vieţii lor. La începutul anului, Fundaţia a anunţat construirea altor două Case Ronald McDonald, una în Iaşi, la Spitalul de Copii Sf. Maria, iar a doua, în Bucureşti, în curtea Spitalului de Copii Marie Curie. Mai mult, anul acesta, Fundaţia finalizează proiectul de remodelare completă şi extindere a Casei din Timişoara, care va putea oferi anual peste 9.000 de nopţi de cazare gratuită.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania şi membru al Boardului Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald, a declarat: "Sunt bucuros că, împreună cu toţi partenerii, angajaţii şi clienţii care ne trec pragul reuşim, de 21 de ani, să fim alături de familiile copiilor aflaţi sub tratament în spitale prin Casele Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara. Ne e poftă să facem bine pentru comunităţile din care facem parte, încercând să oferim sprijin ori de câte ori identificăm o nevoie. Este săptămâna în care în toate restaurantele McDonald's din ţară ne concentrăm atenţia asupra Fundaţiei şi cauzei pe care aceasta o susţine".

"Obiectivul campaniei este strângerea de fonduri pentru construirea următoarelor două Case Ronald McDonald din Iaşi şi Bucureşti, dar şi susţinerea familiilor găzduite în Casele deja prezente în Bucureşti şi Timişoara", a detaliat Amalia Năstase, preşedintele Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald. "Este un obiectiv ambiţios, pe care suntem încrezători că îl vom realiza cu ajutorul prietenilor, partenerilor, angajaţilor şi clienţilor McDonald's, care, cu mic cu mare, sunt alături de noi în fiecare an" , a completat ea.

În cadrul campaniei "Mi-e poftă să fac bine", are loc şi un eveniment de strângere de fonduri: anul acesta pe 22 noiembrie, la restaurantul McDonald's Barbu Văcărescu, zeci de vedete şi persoane publice vor fi prezente pentru a susţine misiunea Fundaţiei şi pentru a le povesti consumatorilor despre Casele Ronald McDonald. Pe întreaga perioadă a campaniei, McDonald's donează Fundaţiei câte 1 leu din costul fiecărui Happy Meal vândut, iar în tot timpul anului, clienţii pot contribui la susţinerea Fundaţiei donând în cutiile speciale, aşezate lângă casele de marcat din restaurante.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De ce casele stau goale când mii de pacienți nu au unde sa stea in izolare

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb