McDonald's redeschide restaurantul din Tomis Mall Constanţa după o investiţie de peste 4 milioane de lei

G.D.
Companii / 23 septembrie 2022

McDonald's redeschide restaurantul din Tomis Mall Constanţa după o investiţie de peste 4 milioane de lei

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's din România, redeschide restaurantul din Tomis Mall din Constanţa, în urma unei investiţii de modernizare şi digitalizare în valoare de peste 4 milioane de lei, conform unui comunicat remis redacţiei. Clienţii se vor bucura de noi facilităţi şi beneficii datorită sistemului digital, care permite lansarea comenzilor prin intermediul kioskurilor digitale.

Potrivit sursei citate, clienţii au posibilitatea să consulte meniul şi să îşi comande produsele preferate direct de la kiosk, fiecare comandă fiind înregistrată pe ecranele din bucătăria McDonald's, pentru a fi pregătită pe loc. În plus, kioskurile le oferă acestora opţiunea de a-şi personaliza comanda, de a alege modul în care vor primi produsele, în restaurant sau la pachet, şi de a opta pentru modalitatea de plată preferată: contactless, cu cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. Tot aici, clienţii pot scana ofertele din aplicaţia de mobil McDonald's, precum şi codul QR prin care pot acumula puncte de loialitate pentru fiecare comandă.

"Clienţii noştri din Constanţa pot comanda produsele preferate mai rapid şi mai uşor în restaurantul nostru din Tomis Mall datorită noii tehnologii digitale, care simplifică experienţa din locaţie şi reduce timpul de aşteptare. Intenţionăm să menţinem un ritm susţinut de investiţii în remodelarea restaurantelor, pentru a oferi această experienţă completă în toate unităţile noastre", a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Restaurantul McDonald's Tomis din Constanţa se întinde pe o suprafaţă de 158 de metri pătraţi, având o capacitate de 85 de locuri la interior şi un design modern, primitor. Clienţii pot comanda la unul dintre cele opt kiosk-uri digitale şi se pot bucura de produse în restaurant, având opţiunea de a alege servirea la masă, sau la pachet. Totodată, la cafeneaua McCafe, aceştia se pot bucura de deserturile şi băuturile lor preferate.

McDonald's în România îşi păstrează angajamentul ferm faţă de strategia sa de expansiune şi dezvoltare, atât prin noi deschideri, cât şi prin digitalizarea continuă a reţelei sale de restaurante. În prezent, 69 de restaurante McDonald's din România integrează sistemul digital, oferind clienţilor o experienţă mai rapidă şi mai convenabilă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb