MDRAP: O nouă finanţare, pentru acţiuni de consolidare a unui management integrat la nivelul sistemului judiciar

Diana Mihu
Companii / 23 noiembrie 2016

O nouă finanţare, pentru acţiuni de consolidare a unui management integrat la nivelul sistemului judiciar

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă (AM POCA) deschide o nouă linie de finanţare, care vine în sprijinul acţiunilor de consolidare a unui management integrat la nivelul sistemului judiciar, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), remis redacţiei.

Conform sursei citate, cererea de proiecte IP4/2016 (MySMIS POCA/88/1/3) - sprijin pentru acţiunile de consolidare a unui management integrat strategic la nivelul sistemului judiciar şi pentru consolidarea capacităţii instituţiilor din sistemul judiciar are drept solicitanţi eligibili mai multe entităţi publice: Consiliul Superior al Magistraturii; Institutul Naţional al Magistraturii; Şcoala Naţională de Grefieri; Inspecţia Judiciară; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; Direcţia Naţională Anticorupţie; Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism; Ministerul Justiţiei; Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; Administraţia Naţională a Penitenciarelor; Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie; Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor; Direcţia Naţională de Probaţiune; Oficiul Naţional al Registrului Comerţului; Institutul Naţional de Expertize Criminalistice.

De asemenea, odată cu lansarea acestei cereri de proiecte este pus la dispoziţia potenţialilor beneficiari Ghidul solicitantului cu anexele aferente, care poate fi accesat pe site-ul www.poca.ro.

Pentru proiectele ce urmează a fi depuse este alocată o sumă de aproximativ 135.000.000 lei.

"Acestea vor contribui la următoarele rezultate ale programului: sistem de management strategic şi operaţional integrat, prin care să fie asigurate deciziile cheie ce privesc administrarea justiţiei; capacitate instituţională consolidată la nivelul sistemului judiciar pentru creşterea performanţei şi calităţii la nivel instituţional, inclusiv pentru continuarea punerii în aplicare a noilor coduri", se arată în comunicat.

Termenul limită de depunere a fişelor de proiect este 23 decembrie. Pentru cererile de finanţare ce derivă din fişele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 28 februarie 2017.

POCA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European (FSE) - obiectivul tematic 11- Consolidarea capacităţii instituţionale a autorităţilor publice şi a părţilor interesate şi eficienţa administraţiei publice. Gestionat de MDRAP, în calitate de Autoritate de Management, POCA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PODCA) 2007-2013, se precizează în comunicatul citat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb