Medeva Fintech şi CEC Bank lansează Figo.Pay, primul pachet de servicii bancare destinat persoanelor din categoriile vulnerabile

G.U.
Bănci-Asigurări / 2 februarie 2022

Medeva Fintech şi CEC Bank lansează Figo.Pay, primul pachet de servicii bancare destinat persoanelor din categoriile vulnerabile

Medeva Fintech, alături de CEC Bank, lansează primul pachet complet de servicii bancare, Figo.Pay by CEC Bank, adresat persoanelor din categoriile vulnerabile (persoane cu dizabilităţi, însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi, asistenţi sociali, personal angajat în activităţile ce deservesc asistenţă socială), se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

În premieră pentru România, CEC Bank este prima instituţie financiară care creează un pachet complet de servicii bancare dedicate persoanelor cu nevoi speciale, la care se adaugă facilităţi gratuite de urgenţă si transport adaptat pentru persoanele cu mobilitate redusă, deficienţe de vedere sau intelectuale. În plus, CEC Bank este prima bancă care oferă spre consultare documente bancare în limbaj Braille clienţilor cu dizabilităţi de vedere.

Potrivit sursei citate, pachetul Figo.Pay by CEC Bank este disponibil atât în unităţi, cât şi 100% online, cu zero drumuri la bancă şi conţine un cont curent, un card bancar de debit în lei (de tip Visa), Mobile Banking, serviciul SMS Info şi servicii de urgenţă şi transportat adaptat, oferite prin intermediul Medeva Fintech.

Preţul pachetului Figo.Pay by CEC Bank este de zero lei dacă se îndeplineşte un rulaj minim lunar de 700 lei. Altfel, preţul este de 5,9 lei/lună, iar prima lună este oferită gratuit.

"Suntem banca tuturor românilor. Cu acest nou pachet de cont bancar, sperăm să facem viaţa mai uşoară pentru persoanele cu dizabilităţi. Ştim că România nu le oferă cele mai prietenoase condiţii pentru a se deplasa, şi de aceea am creat posibilitatea contractării pachetului Figo.Pay online, cu zero drumuri la bancă. Nu este un demers singular la nivelul CEC Bank. Anul trecut, am introdus în toate cele peste 1 000 de unităţi documente contractuale în limbaj Braille pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare ale persoanelor cu dizabilităţi de vedere", declară Adina Călin, Director Produse şi Servicii CEC Bank.

''Misiunea Medeva Fintech este de a transforma persoanele cu dizabilităţi din persoane pasive în persoane active financiar în economia României, oferind în acest fel un curs firesc prin participarea activă şi o viaţă independentă. Facem tot posibilul pentru integrarea acestor persoane din categoriile vulnerabile într-o societate mai uşoară şi mai atenţă faţă de nevoile acestora. Credem cu tărie că activitatea noastră, pasiunea cu care ne facem meseria pentru a dezvolta acest produs Figo.Pay va contribui la o viaţă mai bună pe viitor, a declarat Ion Zyto Dumitrescu, Fondator Figo.Pay

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb