Media Galaxy din Mega Mall a fost modernizat şi îşi aşteaptă clienţii

G.D.
Companii / 29 iunie 2022

Media Galaxy din Mega Mall a fost modernizat şi îşi aşteaptă clienţii

Altex continuă strategia de investiţii pentru modernizarea şi tehnologizarea magazinelor sale şi anunţă finalizarea procesului de reamenajare a magazinului Media Galaxy din incinta Mega Mall Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. Din data de 30 iunie, clienţii retailer-ului sunt aşteptaţi într-o atmosferă de sărbătoare să se bucure de oferte speciale, dar şi de noile facilităţi ale magazinului. Evenimentul coincide cu desfasurarea programului naţional Rabla pentru electrocasnice, demarat de Ministerul Mediului, iar cei care doresc să îşi schimbe echipamentele vechi cu unele noi, de ultimă generaţie, mult mai eficiente energetic şi mult mai prietenoase cu mediul, sunt aşteptaţi cu voucherul AFM pentru a profita de oferte.

"Ne-am propus să oferim clienţilor o experienţă cât mai bună la cumpărături, iar din acest motiv continuăm strategia de tehnologizare şi modernizare a magazinelor existente. Pentru că Media Galaxy se identifică cu tehnologia de ultimă generaţie este necesar ca la acest capitol să fim un veritabil etalon, iar după procesul de reamenjare putem spune că magazinul Media Galaxy a atins standardul pe care ni l-am impus. Ne aşteptăm clienţii într-o atmosferă nouă, cu o gamă variată de produse şi servicii, la cele mai bune preţuri" spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Potrivit sursei citate, procesul de reamenajare a magazinului Media Galaxy, din incinta Mega Mall Bucureşti, a inclus schimbarea mobilierului, schimbarea sistemelor tradiţionale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, înlocuirea pardoselii, dar şi implementarea display-urilor digitale, pentru a oferi clienţilor o experienţă de cumparaturi ȋmbunătăţită.

Situat în incinta centrului comercial Mega Mall, din Bucureşti, la nivelul -1, magazinul Media Galaxy are o suprafaţă de peste 2.000 mp. Având în stoc peste 47.000 de produse, magazinul promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Clienţii magazinului Media Galaxy pot beneficia de ofertele dedicate, la produsele electro-IT mult dorite, în perioada 30 iunie - 6 iulie 2022. În plus, aceştia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei şi pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase, subliniază sursa citată.

Tot pentru acest eveniment, Altex Travel a pregătit special pentru clienţii Media Galaxy două oferte speciale:

Charter Tenerife, Spania, Checkin Concordia Playa 4, 7 nopţi, pensiune completă, avion, 749 eur/pers, loc în cameră dublă, plecare din 4.09.2022;

Charter Maldive, Arena Meach 4, 7 nopţi, mic dejun, avion, 1149 eur/pers, loc în cameră dublă City View, plecare din 23.09.2022

Media Galaxy din Mega Mall va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 - 22:00, excepţie făcând în data de 30 iunie, atunci când programul o să fie de la 07.00 la 22.00 şi îşi aşteptă clienţii cu diverse surprize, concurs cu premii şi un show incendiar marca Barbarossa Samba, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb