Mediaedge:cia (MEC) România a câştigat contul de media al Danone

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 26 noiembrie 2008

Mediaedge:cia (MEC) România, a fost desemnată agenţia de planificare a comunicării şi implementare media pentru Danone, începând cu ianuarie 2009. Agenţia a câştigat licitaţia, desfăşurată pe parcursul a trei luni, împotriva altor două agenţii de media calificate în finală.

Pe parcursul licitaţiei, MEC a demonstrat abilităţi de leadership, în special în optimizarea strategiei de comunicare precum şi a activităţilor de planificare şi implementare media.

"Suntem încântaţi de decizia Danone. Această reuşită se datorează, în primul rând, echipei, care s-a întrecut pe sine, precum şi a reţelei MEC, care a fost alături de noi, la fiecare pas. Împreună cu noul nostru partener, pe baza valorilor comune, avem convingerea că în anii ce vor urma, vom reuşi să construim o relaţie de implicare activă între consumatori şi brand-urile Danone", a declarat Bogdan Prăjişteanu, Managing Director, MEC România.

"MEC a câştigat contul pentru că a demonstrat capacitatea de a dezvolta o strategie de media robustă care ne va ajuta să ne atingem rezultatele de vânzări începând cu 2009. MEC este o agenţie profesionistă care utilizează instrumente de planificare şi implementare media de ultima generaţie. De aceea, suntem încrezători că ne vor ajuta să ne atingem obiectivele ambiţioase şi să ne îmbunătăţim eficienţa în investiţia de media", a declarat Benoit Chaix de Lavarene, marketing director, DANONE

Mediaedge:cia (MEC) are ca obiectiv să creeze o relaţie de implicare activă între consumatori şi mărcile clienţilor săi, cu scopul de a spori notorietatea mărcilor, de a întări relaţia cu ele şi de a creşte vânzările acestora. Serviciile noastre includ analiza profilului consumatorului şi ROI, strategia şi planificarea comunicării, cumparare şi planificare media, interacţiune (digitală, directă şi cu ajutorul motoarelor de căutare), consultanţă în proiecte sportive, de divertisment şi cauze sociale precum şi oportunităţi de comunicare în retail. Cei 4500 de specialişti talentaţi şi motivaţi lucrează pentru clienţii locali, regionali şi globali în cele 250 de birouri, din 84 de ţări. MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investiţii media din cadrul WPP.

DANONE România face parte din Grupul Danone, o companie Fortune 500 şi una dintre cele mai de succes companii din lume. Misiunea sa este de a aduce în fiecare zi, cât mai multor oameni din întreaga lume, sănătate, prin alimente echilibrate nutriţional şi gustoase. Grupul DANONE, are 150 de fabrici şi în jur de 76.000 de angajaţi, fiind prezent pe toate cele cinci continente, în mai mult de120 de ţări. Grupul Danone este unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în industria produselor lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate, a alimentaţiei pentru copiii şi a nutriţiei clinice. Grupul DANONE a înregistrat în 2007 vânzări de peste 15 miliarde EUR.

DANONE România a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 367 milioane RON, cu 20% mai mult faţă de anul precedent. Compania are în prezent peste 700 de angajaţi şi un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremoso, Danette, Casa Bună şi gama traditională: Danone Sana, Danone Smântană şi Danone Lapte Proaspăt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb