Mediaedge:cia te ajută să nu uiţi de Zdrovit

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 13 iunie 2007

În urma unei alinieri la nivel internaţional, Zdrovit România a ales Mediaedge:cia drept agenţia care se va ocupa de gestionarea contului de media pentru brandul Bilomag.

Mediaedge:cia va oferi clientului Zdrovit servicii media de analiza a profilului consumatorului si eficientei investitiei, strategii de comunicare, cumpărare, planificare si implementare media, interactiune digitala directa, cautare precum si consultanta in proiecte de sponsorizare.

Pentru campania de imagine a brandului Bilomag, comunicarea media are doua obiective importante: cresterea notorietatii brandului in randul publicului tinta precum si crestererea cotei de piata.

Comunicarea pentru brandul Bilomag se va desfasura pe parcursul unei perioade de patru saptamani prin intermediul unui spot TV de 30"", respectiv 15"". Avand ca mesaj central "Te ajuta sa nu uiti", spotul TV Bilomag este difuzat in perioada 26 mai - 22 iunie pe sase canale de televiziune: Prima TV, B1 TV, National TV, AXN, National Geographic si Discovery.

Brandul Bilomag contine o combinatie unica de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6, fiind singurul produs pe piata de specialitate ce contine toate aceste ingrediente intr-o singura capsula. Atributele brandului Bilomag pun accent in principal pe imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, totodata stimuland circulatia sanguina.

"Suntem increzatori ca, odata cu promovarea brandul Bilomag, vom castiga intr-un timp foarte scurt increderea consumatorului, punand la dispozitia clientului toate cunostintele si resursele noastre de comunicare si implementare media", a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director, Mediaedge:cia

"Experienta si profesionalismul celor de la Mediaedge:cia ne-au convins ca avem nevoie de o agentie care sa puna in valoare o strategie de media adecvata obiectivelor noastre, totodata eficientizand investitia de media pentru vizibilitatea brandu-lui Bilomag", a declarat Ioana Dinescu, Marketing Director, Zdrovit Romania

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb