MEDIC GERMAN: "Persoanelor nevaccinate anti-COVID-19 nu ar trebui să li se permită să călătorească"

J.P.
Internaţional / 10 iulie 2021

"Persoanelor nevaccinate anti-COVID-19 nu ar trebui să li se permită să călătorească"

Persoanelor care nu s-au vaccinat anti-COVID-19 nu ar trebui să li se permită să călătorească sau să participe la alte activităţi, întrucât răspândesc virusul şi sunt un pericol pentru cei din jur, chiar dacă se testează, a declarat sâmbătă un important medic german, potrivit agenţiei DPA, citată de Agerpres.

''Nevaccinaţilor nu ar trebui să li se permită să-şi scoată măştile. Nu ar trebui să meargă pe stadioane, la bazine de înot sau în supermarketuri fără măşti'', a declarat unui ziar local Peter Heinz, şeful unei asociaţii a medicilor din landul german Renania-Palatinat.

Cei care încă nu s-au vaccinat, ori au primit doar prima doză de vaccin, nu ar trebui să plece în vacanţe, chiar dacă au un test care arată că nu sunt infectaţi, a insistat el conform ediţiei de sâmbătă a publicaţiei Rhein-Zeitung.

''Testarea nu protejează. Oricine călătoreşte undeva cu un test PCR negativ se poate infecta acolo şi apoi să se întoarcă cu virusul'', explică medicul german.

''Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea'', aşadar oamenilor trebuie să li se spună că ''fără vaccinare, nu există libertăţi'', întrucât persoanele nevaccinate anti-COVID-19 sunt un pericol pentru societate şi nu ar trebui să beneficieze de aceleaşi libertăţi ca persoanele vaccinate, mai argumentează el.

De asemenea, în opinia sa acordarea de stimulente pentru a încuraja vaccinarea este o acţiune absurdă, dar şi impunerea prin lege a vaccinării ar fi un demers greşit.

La fel ca alte state europene, Germania a reintrat pe un trend crescător al cazurilor de COVID-19, în timp ce varianta Delta mai contagioasă a coronavirusului a devenit predominantă şi în această ţară.

Sâmbătă au fost confirmate 952 de noi cazuri de COVID-19 şi 35 de decese asociate acestei boli. Ultima analiză a institutului german de boli infecţioase Robert Koch, publicată miercuri, arată că aproximativ 59% din noile cazuri de COVID-19 semnalate în Germania sunt cu varianta Delta.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. E normal sa gandeasca asa! Vaccinarea sau nevaccinarea imparte oamenii in rase inferioare si rase superioare! Razboaiele civile vor aparea, iar metisarea dintre rase, desi foarte probabila, va fi ilegala!

    1. Nu începe niciun război civil. Stai liniștit.

      Vaccinarea și nevaccinarea împarte oamenii în vaccinați și nevaccinați. Ceea ce ai afirmat tu acolo constituie nutreț pentru cretini. De care, se pare, judecând după calitatea deosebită a comentariilor, acest site nu duce deloc lipsă.  

      Așa că adăpare plăcută. 

      Esti un dobitoc analfabet.

      Realitatea este ca acel medic german trebuie linsat in piata publica. 

      Drepturile omului NU S-AU OBTINUT niciodata prin memorii, prin eseuri la tastatura. 

      Ci prin lupta. Asa s-au castigat si asa s-au mentinut. 

      Este momentul unei noi lupte cu tembelismul medical care impune tratamente in afara cadrului legal. Exista deja conventii internationale care sunt incalcate atunci cand acest medic vorbeste tampeniile din articol. Acest medic ar trebui dat afara din medicina. El nu este medic ci tortionar.

      Iar pentru prostii de vaccinisti covid, daca vaccinul ar functiona, voi ati fi imuni. Realitatea insa este ca el nu este vaccin ci un tratament profilaxic, o terapie genetica in faza de experiment. Cine inca nu intelege cu ce s-a vaccinat, este prost de bubuie. 

      Niciodata sa nu spui nu! Din cate rezulta. Nevaccinatii devin o SUBRASA! S-au revigorat vremurile lui Stalin si Hitler! Eu zic sa fie pusi in tarcuri nevaccinatii, in Bantustane, ca sa fie o treaba! Si sa fie lobotomizati! Cam asa propune acel medic! Gena regresiva a fiintei umane isi face din nou de cap! Sa ne aducem aminte de ~performantele~ medicinei umane POLITICE care impune astfel de masuri> speranta de viata minora (cel mult 120 de ani, cu secvente de imbatranire evidente, caderea dintilor, a ochilor, scaderea muschilor), nevindecarea bolilor terminale, neprelungirea duratei de tinerete! Prea putin pentru cerintele viitorului!

      wa it!

    Nu se gaseste, oare, vreun neamt care sa-i traga un glonte in teasta acestui doctor Mengele si satanist turbat?

    1. Faci umbră degeaba pământului.

      Probabil te uiti la avortonul de tine si la curva de ma-ta si tragi concluzii gresite si despre altii!

      Săracul de tine. Ai o obsesie cu mamele. Doar că a ta te lua cu ea pe centură la muncă când mergea la produs nu înseamnă că toate sunt la fel.

      Concluziile legate de tine sunt foarte corecte. Produci scârbă profundă, chiar și celor care sunt uneori de acord cu tine. Știi foarte bine că nu te suportă nimeni în viața reală nici măcar tu însuți și ți-ai găsit în acest site un loc unde să refulezi alături de ceilalți bolnavi psihici ale căror texte ne încântă în fiecare zi. 

      Esti cam prost si rau intentionat. Imbecil.

      Eu sunt convins ca esti doar un excrement si un fiu avortat de catre o curva betiva, care a a fost regulata pe toate Centurile patriei! D-aia i se spune lui ma-ta, "piramida patrulatera regulata"(piramida, pt ca-i plac obiectele cu varful ascutit, iar patrulatera, pt ca ii plac pozitiile in 4 labe)!

    Adica... nu trebuie incurajata vaccinarea prin stimulente. Dar nici nu trebuie impusa prin lege.

    Doar, din cate inteleg eu, domnul considera ca prin lege ar trebui luate drepturi. 

    Clar. Instinctele astea sunt greu de stapanit. Curios ce varsta o avea omul. 

    Da, nimic nou sub soare....Forța înaintea conștientizării reale, bazată pe analize pertinente ale actului de vaccinare. Sa nu uitam că Germania a dat lumii monștrii umani...de ce nu a ar mai întâmpla și acum. Daca exista macar un curent de maniera celui exprimat, exista posibilitatea ca cel puțin încă o mie, sa fie neexprimate... Se pare că lumina vine acum de la Berlin...In rest, numai de bine!

    Ăștia au nazismul în sange. Degeaba se lupta sa scape de el. E doar de fațada.

    Acest "medic" este nazist, iar locul lui este la închisoare! Oricine gândește ca acest bolnav mintal trebuie atestat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb