Medicii de la Floreasca au întrerupt activitatea în urma demiterii lui Mircea Beuran

A.I.G.
Miscellanea / 6 ianuarie 2020

Medicii de la Floreasca au întrerupt activitatea în urma demiterii lui Mircea Beuran

Medicii de la Spitalul Floreasca au decis luni să înceteze activitatea după ce medicul Mircea Beuran a fost demis de la şefia Secţiei de Chirurgie din Spitalul Floreasca. Această decizie a venit în urma cercetării efectuate de conducerea unităţii în cazul femeii care a ars din cauza unei erori umane a echipei operatorii.

Într-un comunicat al medicilor de la Floreasca se arată: "Comunitatea medicală din Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca doreşte să îşi exprime îngrijorarea faţă de felul în care este tratat un incident medical regretabil şi de lipsa respectului şi a deontologiei celor implicaţi. În aceste condiţii, medicii au decis întreruperea activităţii atât în interesul nostru, cât şi al pacienţilor pentru a ne proteja reciproc. Vom asigura asistenţă medicală numai pentru urgenţele majore".

Ministerul Sănătăţii a primit raportul cercetării administrative efectuate de conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, după ce o pacientă în vârstă de 66 de ani a ars pe masa de operaţii de la Floreasca, iar ulterior a murit.

Reprezentanţii instituţiei vor prezenta, marţi, concluziile raportului propriu, instrumentat de Inspecţiei Sanitare de Stat şi al Corpului de Control.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sigur, cum sa fie pedepsiti domnii doctori, stapanii sistemului , pentru ca au dat foc unei amarate de paciente pe masa de operatii... Le ati dat salarii de germania, credeati ca au devenit cinstiti si profesionisti peste noapte? Tot niste spagari aroganti si nesimtiti au ramas.

    Nu mai bagati batul in stup ca agitati albinele, care se strang sa protejeze matca :))

    Cine este rezidentul sau medicul care a pus solutia?A facut-o intentionat sau din prostie?Ce masuri s-a luat impotriva lui?D-l minstru vrea numai conflicte cu altii pentru taierea bugetului sanatatii si nu cu aceia care au decis taierea bugetului?A inceput cu Arafat,cu un om care a facut multe pentru sanatate.O greseala enorma sa nu-i zic proasta.In opinia guvrnului ministerul sanatatii e mai putin impotant dect sri,care a primit un buget mai mare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb