MEDICII, DESPRE STAREA DE SÂNĂTATE A LUI DONALD TRUMP: ''Preşedintele se simte foarte bine''

G.U.
Internaţional / 3 octombrie 2020

''Preşedintele se simte foarte bine''

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, preşedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anunţat astăzi că şeful Casei Albe "se simte foarte bine" şi nu are nevoie de oxigen, având o saturaţie de 96 la sută, informează Digi24.ro.

Medicii au spus că sunt mulţumiţi de progrese şi că preşedintele a primit o primă doză de Remdesivir, tratamentul cu acest medicament urmând să fie continuat timp de cinci zile.

Donald Trump nu a mai avut febră de 24 de ore, poate se respire şi se poate plimba. Preşedintele simte că poate pleca şi astăzi din spital, au spus medicii.

I-au fost monitorizate funcţiile cardiace, hepatice, renale şi totul pare să funcţioneze în regulă, dar cum coronavirusul are evoluţii imprevizibile, este bine ca pacientul să fie supravegheat medical, au explicat medicii.

"Îl monitorizăm foarte atent pentru orice eventuală complicaţie fie din cauza coronaviruslui, fie a medicamentelor pe care i le dăm. Preşedintele este cu moralul foarte sus", a declarat unul dintre medici.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitală, a explicat la Digi24 că este important ca pacientul să rămână sub monitorizare în această perioadă în care are loc replicarea virală şi când aparent se simte bine. Din a şaptea zi de la infectare, însă, evoluţiile pot fi imprevizibile.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Oare chiar o fi bolnav sau vrea sa amane alegerile prezidentiale pana cand sortii ii vor fi faborabili?In aceasta lume nebuna,nebuna,nebuna orice e posibil.

    1. toti " bolnavii " doar de covid se simt foarte bine , la fel si Trump .

      Crezi ca Trump e bolnav doar de Covid?La varsta,greutatea si temperamentul sau o hipertensiune,boala cardiaca ischemica,dislipidemie,chiar si diabet e imposibil sa nu aiba.Nu stiu cum sta cu ficatul,nu stiu daca consuma sau nu alcool.Oricum ,la greutatea lui o steatoza hepatica tot are.

      Trump este castigator in confruntarea cu biden .ti-o spun acum cand se spune ca biden are avans de 10 % . dar bolile pe care le-ai insirat , nu au fost evidentiate la analizele facute . in ciuda varstei Trump este perfect sanatos !

      Daca tu spui ca e sanatos tun,nu te mai contrazic.O sa traiasca cat Matusalem.

    Poate asteapta pana "specialistii" in furat alegeri "noaptea ca hotii" de la USR primesc viza sa vina in state la un workshop:-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb