Medicover a investit 400.000 de euro într-o clinică la Braşov

(O.V.)
Ziarul BURSA #Companii / 18 martie 2016

Furnizorul de servicii medicale private Medicover a inaugurat, ieri, la Braşov, o clinică multidisciplinară cu 15 specialităţi medicale, după o investiţie de aproximativ 400.000 de euro.

Noua clinică pune la dispoziţia pacienţilor şi un departament ultramodern de cardiologie, precum şi un centru acreditat de vaccinări internaţionale, după o investiţie de aproximativ 400.000 euro, potrivit directorului general al Medicover România, Adrian Peake.

De asemenea, clinica reprezintă singura unitate medicală privată din oraş care permite realizarea investigaţiilor de bronhoscopie, dedicate diagnosticării şi monitorizării afecţiunilor respiratorii şi pulmonare.

Facilităţile oferite de noua clinică includ un centru acreditat de vaccinări internaţionale unde pacienţii se pot vaccina înainte de a pleca în ţări cu risc crescut de îmbolnăvire, alături de un departament ultramodern de cardiologie, ce realizează proceduri precum teste de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale şi EKG, ecocardiografie.

"Viziunea noastră este că românii trebuie să beneficieze de acces la servicii medicale de cea mai înaltă calitate oriunde s-ar afla. De asemenea, personalul medical trebuie să aibă posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii. Noua clinică din Braşov ne ajută să răspundem mai eficient nevoilor românilor, printr-o reţea naţională din ce în ce mai amplă", a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

În prezent, echipa clinicii reuneşte 20 de medici şi va continua să se extindă în perioada următoare.

Unitatea acoperă o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi oferă specialităţi medicale precum alergologie, cardiologie, dermatologie, ecografie, epidemiologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicină generală, medicina muncii, neurologie, obstetrică - ginecologie, ORL, pneumologie, psihologie şi recoltări.

Medicover Braşov are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru trei dintre specialităţi - pneumologie, gastroenterologie şi dermatologie. Medicover are în România un spital generalist şi 16 clinici, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Braşov şi Ploieşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb