Medima Health a înregistrat în 2022 o creştere cu 200% a volumului investigaţiilor de imagistică

F.D.
Companii / 24 noiembrie 2022

Medima Health a înregistrat în 2022 o creştere cu 200% a volumului investigaţiilor de imagistică

Reţeaua naţională de clinici în imagistică medicală şi radiologie Medima Health a asigurat, în ultimii doi ani de activitate pe piaţa românească, un număr de 71.000 de investigaţii imagistice, având peste 45.000 de pacienţi în cele 9 clinici operaţionale, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, anul viitor, Medima Health va inaugura Centrul de Diagnostic Oncologic din Târgu - Mureş, după o investiţie totală ce se ridică la circa 6,5 milioane de euro. Compania plănuieşte să îşi continue expansiunea pentru a ajunge la o reţea de 15 clinici la nivel naţional, în următorii ani.

Bilanţul Medima Health în ultimii doi ani de activitate în Romania arată că peste 45.000 de pacienţi au accesat servicii de imagistică medicală în cadrul reţelei, în această perioadă. Mai mult, numărul pacienţilor s-a dublat în 2022 comparativ cu 2021, rezultat care se datorează atât deschiderii a trei clinici noi pe parcursul acestui an, cât şi creşterii adresabilităţii în clinicile deja existente.

În perioada februarie 2021 - septembrie 2022, echipa Medima Health, alcătuită din peste 90 de medici radiologi şi asistenţi medicali a realizat în total circa 71.000 de investigaţii imagistice, dintre care 38.027 (54%) au fost analize RMN şi 33.426 (46%) analize CT. Printre zonele investigate cel mai frecvent cu scopul de a depista diverse probleme de sănătate au fost coloana vertebrală, toracele, abdomenul, pelvisul şi craniul, se mai arată în comunicat.

"În ultimii doi ani, Medima Health a devenit un jucător important pe piaţa de imagistică medicală din România, care se remarcă prin medici de elită şi tehnologie de top. Rezultatele ne arată faptul că românii devin mai responsabili în legătură cu propria sănătate şi nu mai amână investigaţiile medicale de care au nevoie, fie pentru monitorizarea afecţiunilor existente, fie pentru a primi certitudinea unui diagnostic atunci când apar diverse simptome. Planurile de dezvoltare pentru viitor vizează continuarea expansiunii reţelei, pentru a facilita accesul pacienţilor din diferite zone ale ţării acces la servicii performante de investigare imagistică", declară Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical Medima Health.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb