MedLife achiziţionează primul laborator de anatomie patologică

I.M.
Companii / 10 septembrie 2019

MedLife achiziţionează primul laborator de anatomie patologică

Sistemul Medical MedLife anunţă achiziţionarea pachetului majoritar al societăţii medicale Onco Team Diagnostic, adăugând astfel în portofoliul de achiziţii primul laborator cu profil de anatomie patologică şi biologie moleculară, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Unitatea se alătură laboratoarelor din grup (MedLife Griviţa, MedLife Braşov, Laborator Panduri ş.a.) care asigură acest segment de analize.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Group, a declarat: "Prin această achiziţie ne întărim activitatea pe partea de laborator, oferind pacienţilor excelenţă în procesarea testelor. Laboratorul este dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, în linie cu standardele MedLife, iar echipa este formată din medici supraspecializaţi pe nişa lor. Este primul pas din proiectul de extindere şi dezvoltare, aprobat de către acţionari în urmă cu câteva luni. Urmează o perioadă susţinută de achiziţii, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziţia de lider".

Laboratorul acoperă o gamă largă de teste din segmentele histopatologie şi imunohistochimie, cât şi examene citodiagnostice.

Adina Balan, unul dintre acţionarii laboratorului a precizat: "Ne bucurăm să devenim parte din cel mai mare sistem de sănătate privat. Acest parteneriat reprezintă în primul rând un parteneriat medical, pacienţii noştri vor beneficia de multidisciplinaritate. În acelaşi timp, este şi o oportunitate mare de dezvoltare a afacerii noastre, beneficiind astfel de toată strategia şi suportul grupului în zona medicală şi cea de management. Vom face un pas important în evoluţia companiei, iar în felul acesta vom avansa în complexitatea şi eficienţa actului medical, asigurând diagnostice clinico-patologice de o înaltă acurateţe".

Potrivit reprezentanţilor companiei, în 2018 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro.

Prin preluarea laboratorului Onco Team Diagnostic, grupul MedLife ajunge la un portofoliu compus din 24 de companii achiziţionate, ultima anunţată fiind Centrul Badea Medica, din Cluj-Napoca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb