MedLife şi Signal Iduna au lansat un serviciu de consultanţă medicală la distanţă

C.B.
Companii / 2 aprilie 2020

Tiberiu Maier

Tiberiu Maier

MedLife şi Signal Iduna au lansat un serviciu de consultanţă medicală la distanţă, iar astfel asiguraţii din portofoliul Signal Iduna vor primi gratuit consultanţă telefonică şi online, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Tiberiu Maier, CEO al SIGNAL IDUNA România, a declarat: "Ca totul sa decurgă mai uşor pentru clienţii SIGNAL IDUNA, vom include în asigurările noastre de sănătate un serviciu de consultanţă medicală la distanţă!"

Potrivit sursei citate, acest nou beneficiu va putea fi ataşat asigurării de sănătate şi este oferit gratuit tuturor asiguraţilor din portofoliul SIGNAL IDUNA în contextul pandemiei generate de noul coronavirus.

Serviciul de consultanţă medicală la distanţă pune la dispoziţia asiguraţilor numeroase specialităţi - medicină generală, medicină internă, pneumologie, ORL, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, neurologie, pediatrie etc. şi este oferit printr-un parteneriat realizat împreună cu MedLife, cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife, a transmis: "În perioade extrem de dificile credem că este important să ne adaptăm astfel încât să putem veni în întâmpinarea pacienţilor cu cele mai bune soluţii. În acest sens, ne bucurăm să anunţăm acest parteneriat cu SIGNAL IDUNA prin care asiguraţii vor avea la dispoziţie serviciul de consultanţă telefonică şi online. Practic, doar cu un simplu telefon sau o conexiune la internet şi o cameră video funcţională, românii au acces la peste 100 de medici pentru o gamă largă de specialităţi medicale, direct de acasă."

Sursa citată aminteşte că, asiguraţii pot accesa serviciul telefonic şi online foarte uşor din confortul casei lor, simplu şi rapid. Aceştia se vor programa în Call Center iar sedinţa de consult va avea o durată medie de 20 minute şi va consta într-o discuţie cu medicul specialist, pentru evaluarea stării de sănătate a asiguratului şi recomandări pentru investigaţii suplimentare, dacă este necesar.

"Focusul nostru a fost să implementăm un model de asistenţă medicală la distanţă care săcontinue accesul facil prin care un asigurat este obişnuit să utilizeze asigurarea privată de sănătate SIGNAL IDUNA (Call Center, aplicaţia mobilă, website). Recomandăm în această perioadă efectuarea solicitărilor direct în aplicaţia Signal Care Assistant sau în Call Center, apelând 0219910.", arată comunicatul remis.

"Suntem pregătiţi la nivel strategic şi operaţional să fim alături de clienţii noştri, preocuparea noastră principală fiind în continuare siguranţa şi sănătatea angajaţilor, clienţilor şi partenerilor noştri. De aceea, am implementat o serie de măsuri operaţionale care să permită continuitatea activităţii şi care să ne ajute să traversăm mai uşor această perioadă dificilă. Am simplificat procesul de rambursare pentru asiguraţi, solicitând mai puţine documente. Mulţumită efortului tuturor colegilor am reuşit să implementăm cu succes lucrul de acasă pentru SIGNAL IDUNA." a mai adăugat Tiberiu Maier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb