"Medsana" deschide un nou centru medical în Bucureşti de 1 milion de euro

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 17 octombrie 2005

Investiţiile viitoare ale companiei se ridică la peste 50 de milioane de euro

"Medsana Bucharest Medical Center" a inaugurat, la sfîrşitul săptămînii trecute, Medsana Primăverii, cel de-al doilea centru deschis în România, după Clinica Cotroceni, inaugurată în 1996, de grupul elen "Athens Medical Group". Centrul beneficiază de cele mai moderne dotări, echipamente de ultimă generaţie pentru servicii medicale în cele mai variate domenii.

Chaniotis Vassilis, directorul "Medsana România", spune că pe viitor va extinde reţeaua de centre medicale şi laboratoare Medsana în toată ţara şi intenţionează să deschidă un spital propriu, investiţii care se ridică la circa 50 de milioane de euro. Conducerea Medsana aşteaptă clarificarea condiţiilor asigurărilor private de sănătate, pentru demararea construcţiei spitalului.

Investiţiile în noul centru medical Medsana Primăverii sînt de peste 1 milion de euro, Athens Medical Group investind în România, din 1996 şi pînă în prezent aproximativ 4,5 milioane de euro. De la înfiinţare, au trecut pragul Centrului Medical Medsana peste 1 milion de pacienţi.

Pentru primele opt luni ale anului 2005, "Medsana România" are o cifră de afaceri de 2,08 milioane de euro şi estimează, pînă la sfîrşitul anului să ajungă la 4 milioane de euro. În aceste opt luni, Medsana a avut 58.700 de pacienţi şi urmează ca pînă la sfîrşitul acestui an să atingă un număr de 88.000 de pacienţi.

Medsana Bucharest Medical Center dispune de două centre medicale multifuncţionale - Cotroceni şi Primăverii - cu o suprafaţă totală de 1500 de metri pătraţi, un laborator de analize dotat cu tehnologie de ultima generaţie conform standardelor internaţionale ISO 9001, total automatizat şi, nu în ultimul rînd, cel mai modern centru de fertilizare in vitro (s-au născut deja 200 de copii). Centrele au o capacitate de 500 de pacienţi pe zi.

Medsana oferă servicii medicale angajaţilor unora dintre cele mai importante companii multinaţionale din România precum Mobifon, British American Tobacco, Grupul ING România, Grupul Alpha Bank, Marriott Grand Hotel, Parmalat, Intrarom, Toyota România, Carpat Cement Holding, Motorola România, Wrigley.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb