"Medsana" estimează pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de 15-35%

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 18 ianuarie 2011

Furnizorul de servicii medicale private "Medsana" estimează pentru acest an o creştere de 35% a cifrei de afaceri, dacă va relua investiţiile sistate anul trecut, iar în caz contrar vizează un avans de 15%, pe fondul orientării pacienţilor spre sistemul medical privat. "Bugetul de venituri pentru anul 2011 conţine două variante. Una dintre ele prevede implementarea investiţiilor îngheţate anul trecut, în cazul în care climatul economic se va stabiliza, şi cealaltă prevede derularea activităţii în aceeaşi parametri ca şi în anul 2010, în cazul în care instabilitatea economică va continua. (...) Dacă se vor realiza investiţiile preconizate, volumul cifrei de afaceri va creşte cu aproximativ 35%, iar în situaţia în care climatul economic va fi la fel de instabil ca în anul care tocmai a trecut, preconizăm că vom avea o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 15%", a declarat directorul general al "Medsana", Vassilis Chaniotis, citat de Mediafax. Obiectivele investiţionale ale "Medsana" includ deschiderea a două centre medicale în Bucureşti, a unei clinici de pediatrie, extinderea laboratorului de analize şi investigaţii medicale, precum şi reluarea proiectului de construcţie a unui spital de 200 de paturi. "Medsana" a avut anul trecut o cifră de afaceri similară cu cea din 2009, de 6,4 milioane de euro.

"Piaţa serviciilor medicale este unul dintre domeniile de business în care efectele crizei financiare nu s-au resimţit la fel de mult, în primul rând datorită faptului că de sănătate este nevoie să ne îngrijim chiar şi în perioada de criză financiară", a spus Chaniotis.

Cu toate acestea, Chaniotis a menţionat că în 2010 companiile au redus serviciile medicale acordate salariaţilor, limitându-se la cele de protecţie a muncii. Pe de altă parte, a crescut numărul persoanelor fizice care au apelat la serviciile medicale oferite de operatorii privaţi.

"Am observat că foarte multe companii din piaţă s-au limitat la a le oferi angajaţilor doar medicina muncii asociată cu unele programe de profilaxie, ceea ce a dus, evident, la o diminuare a nivelului de servicii medicale contractate de către angajatori. Pe de altă parte, ponderea clienţilor persoane fizice este mai mare la nivelul întregii pieţe faţă de anii trecuţi", a adăugat oficialul "Medsana".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sunt Alexandra din Ploiesti, zilele trecute am fost cu cea mica de 4 luni la o recoltare de analize, peste tot unde ma duceam ma refuzau din start cand o vedeau pe Maria asa mica si grasuta , doar la Medsana am avut noroc sa gasesc asistente dragute si profesioniste. Aveam nevoie de asa un centru medical in Ploiesti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb