Mega Image preia lanţul Zanfir din Vrancea

I.M.
Companii / 8 aprilie 2019

Mega Image preia lanţul Zanfir din Vrancea

Mega Image anunţă preluarea reţelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziţiei de către Consiliul Concurenţei. Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenţi, lanţul de supermarketuri Zanfir, va consolida prin această tranzacţie prezenţa Mega Image în zonă, urmând ca cele 10 magazine preluate să fie integrate în cadrul reţelei şi transformate treptat în magazine Mega Image şi Shop&Go, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Mircea Moga, CEO Mega Image, a declarat: "Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piaţa locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare şi expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm, astfel, poziţia într-o regiune cu potenţial, cu o piaţă deja matură, în care abia aşteptăm să ne întâlnim cu noi clienţi şi să le aducem oferta noastră de produse de calitate, să îi inspirăm şi să le oferim noi experienţe la cumpărături. Felicităm, în acelaşi timp, familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat.".

Retailerul vrâncean Zanfir, deţinut de soţii Liliana şi Vasile Zanfir, are o istorie cu tradiţie pe piaţa locală, primul supermarket fiind inaugurat în anul 2002, urmat de o dezvoltare rapidă, câştigând notorietate în rândul localnicilor, conform comunicatului citat.

Liliana Zanfir, director general şi proprietar al companiei Zanfir, a declarat: "Suntem într-un moment de referinţă pentru dezvoltarea brandului nostru, aşa cum l-am construit până acum, un moment în care ne simţim mândri de ceea ce am realizat: un brand solid şi pregătit pentru a intra în portofoliul unui retailer internaţional de renume. O ascensiune care ne confirmă că am avut strategia corectă şi pe care o vom urmări în continuare.".

Cele 10 magazine din reţeaua Zanfir sunt situate în oraşul Focşani şi în împrejurimi, repectiv Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna şi vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 locaţii vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu şi mic potrivit suprafeţei utile şi două locaţii vor fi transformate în Shop&Go.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb