Mega Mall Bucureşti amenajează staţii de încărcare Eldrive pentru şoferii eco-friendly

V.G.
Companii / 7 noiembrie 2022

Mega Mall Bucureşti amenajează staţii de încărcare Eldrive pentru şoferii eco-friendly

Mega Mall Bucureşti oferă soluţii sustenabile pentru şoferii preocupaţi de mediu şi anunţă parteneriatul cu serviciul de car-sharing SPARK şi cu Eldrive, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Conform sursei citate, începând de astăzi, locuitorii Capitalei pot beneficia de serviciul de car-sharing oferit de SPARK, în incinta centrului comercial Mega Mall Bucureşti. De la începutul activităţii până în prezent, SPARK a reuşit să depăşească aproximativ 1,5 milioane de kilograme de CO2 economisiţi, echivalentul a 48.762 de copaci plantaţi. În cele trei ţări unde compania operează, Lituania, Bulgaria şi România, utilizatorii SPARK au parcurs în total 51,4 milioane kilometri, diminuând astfel amprenta de carbon generată cu peste 9,2 mil kg de emisii de gaze cu efect de seră. Astfel, au demonstrat că mobilitatea urbană poate menţine în centrul său transportul cu maşina drept una dintre cele mai importante nevoi şi obiceiuri ale bucureştenilor, având în acelaşi timp grijă de mediu.

"Alternativa de mobilitate 100% electrică pe care SPARK o oferă are capacitatea de a pătrunde în interiorul cartierelor, în zone unde transportul public este greu de accesat, facilitând accesul tuturor la mobilitate cu zero emisii CO2. Cu o flotă de 500 de vehicule complet electrice, SPARK îmbunătăţeşte masiv calitatea mobilităţii urbane şi modul în care călătorim în Bucureşti. Una din puţinele companii la nivel global care oferă servicii de car-sharing 100% electric, serviciul nostru a fost conceput să conecteze comunităţi într-un mod mai eficient şi mai prietenos cu mediul, prin a oferi o alternativă convenabilă şi accesibilă tuturor", spune Cristian Prichea, Country Manager, SPARK România.

"Prin acest parteneriat, încurajăm bucureştenii să apeleze la o modalitate eco-friendly de a se deplasa în traficul urban, această iniţiativă venind în completarea soluţiilor sustenabile pe care le implementăm constant în centrele noastre comerciale. Mai mult, în acest fel facilităm accesul către şi dinspre Mega Mall tuturor clienţilor noştri oferindu-le o soluţie rapidă de transport. O astfel de infrastructură înseamnă un pas în plus către un viitor eco, iar prin astfel de acţiuni sperăm să încurajăm comportamentul responsabil faţă de mediu şi în rândul clienţilor noştri", a declarat Marius Barbu, Group Asset Director NEPI Rockcastle.

"Suntem foarte încântaţi să avem un partener precum NEPI Rockcastle. Astfel, împreună am dezvoltat cel mai mare HUB de staţii de încărcare, în incinta unui centru comercial din România. Suntem convinşi că doar investind constant în infrastructura de încărcare vom putea face trecerea la transportul alternativ mult mai accesibilă", a declarat Camelia Sin, Country Manager Eldrive România.

Începând de astăzi, şoferii vor găsi 23 de staţii de încărcare Eldrive în parcarea Mega Mall. Punctele de încărcare includ atât conectori AC, cât şi conectori CCS şi au fost instalate în trei zone de parcare din interiorul centrului comercial, la nivelurile 0, 0B, 1B, 2 şi 2B, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb