Metrorex a depus plângere la Poliţie, reclamând încălcarea legii privind prevenirea şi combaterea terorismului

S.B.
Miscellanea / 26 martie 2021

Metrorex a depus plângere la Poliţie, reclamând încălcarea legii privind prevenirea şi combaterea terorismului

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că a fost sesizată de către conducerea Metrorex cu privire la încălcarea Legii 535/2004, privind prevenirea şi combaterea terorismului, iar plângerea a fost înaintată DIICOT, informează news.ro.

"A fost primită o sesizare din partea Metrorex, privind încălcarea art. 1 din Legea nr. 535/2004, privind prevenirea şi combaterea terorismului, care a fost înaintată, de urgenţă, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism", a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a prcizat că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, instituţia a declanşat cercetări, conform art.218 alin(4)din Legea nr. 62 din 2011 a dialogului social: "declararea grevei de către organizatori cu încălcarea prevederilor art. 205 constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă, respectiv neasigurarea serviciilor de transport, la cel puţin o treime din activitatea normală".

"De asemenea, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în prezent, 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 125.000 de lei pentru:

- nerespectarea măsurilor prvind organizarea de adunări publice în spaţii închise, aşa cum este prevăzut în Legea nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

- desfăşurarea protestului fără autorizare, faptă prevăzută de Legea nr. 60/1991 şi

- nerespectarea măsurilor sanitare, cum este prevăzut tot în Legea nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a mai transmis Poliţia Captalei.

Sursa citată a prcizat că, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, Poliţia a dispus măsuri pentru fluenţa traficului, pentru a ajuta pe toată lumea să ajungă acolo unde este nevoie.

"Depunem toate eforturile necesare, pentru a veni în sprijinul persoanelor care utilizează transportul în comun de suprafaţă, dar şi mijloacele proprii de deplasare" a mai prcizat Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Prin plangerea depusa de conducerea METROREX prin care sindicalistii care azi au protestat la metrou impotriva masurilor aberante depuse de "TERORISTUL" din fruntea Ministerului transporturilor,numitul DRULA,,deabia acum intelegem de ce cu cateva zile in urma,premierul CATU ii numea pe Romani TERORISTI.Azi,intelegem de ce ministrul DRUL:A a anuntat masurile pe care le v-a lua impotriva salariatilor de la METROU. Deci aceasta a fost o PROVOCARE ORDINARA a salariatilor ca sa iasa sa isi apere drepturile si iata ca deja sunt numiti TERORISTI si urmeaza sa fie trimisi in PUSCARIE. Oare la aceasta PROVOCARE partasi sunt si domnii Iohannis si Catu.? Romani,iata ce va asteapta daca mai iesiti pe strazi, PUSCARIA.!

    ce tot o sug cu terorismul ? ce terorism ?

    Pe scurt:

    T*. reprezintă ansamblul de acțiuni și/sau amenințări care prezintă pericol public și afectează securitatea; 

    sunt săvârșite premeditat ; 

    ostile față de alte entități, împotriva cărora acționează prin modalități violente' 

    vizează factori umani și/sau factori materiali din cadrul autorităților și instituțiilor publice, populației civile sau al oricărui alt segment aparținând acestora. 

    Faptele săvârșite de entitățile t* sunt sancționate potrivit prevederilor, dacă îndeplinesc una dintre următoarele condiții: 

    sunt săvârșite, de regulă, cu violență și produc stări de neliniște, nesiguranță, teamă, panică sau teroare în rândul populației 

    atentează grav asupra factorilor umani specifici și nespecifici, precum și asupra factorilor materiali; 

    urmăresc realizarea unor obiective specifice, prin determinarea autorităților statului sau a unei organizații internaționale să dispună, să renunțe sau să influențeze luarea unor decizii în favoarea entității t*. (unde * = teroriste,Terorismul)

    Teroristi sunt cei care au impiedicat azi metroul sa functioneze. Angajatii Metrorex care au blocat gurile de metrou sunt teroristi si trebuie anchatati si trimisi in judecata.

    grevele si protestele oamenilor abuzati de statul mafiot -politienesc , inseamna terorism ? atunci aia care omoara oameni , ce sint ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb