Metroul Route 2020 din Dubai începe operarea comercială

S.B.
Internaţional / 16 februarie 2021

Metroul Route 2020 din Dubai începe operarea comercială

Alstom felicită Autoritatea pentru Transport şi Drumuri din Dubai (RTA) cu ocazia inaugurării Metroului Route 2020 din Dubai şi a începerii operării comerciale, furnizând la cheie un proiect de metrou automatizat, fără mecanic, incluzând o extindere complet interoperabilă şi îmbunătăţirea performanţelor sistemului de transport existent, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Proiectul pentru noua linie, început în iulie 2016 şi executat de Consorţiul ExpoLink condus de compania Alstom, din care fac parte şi firmele ACCIONA şi Gulermak, cuprinde o linie de 15 km, formată dintr-o parte terestră de 11,8 km şi una subterană de 3,2 km, şi un interschimb pe Linia Roşie. Extinderea metroului are şapte staţii, inclusiv Jabal Ali Station şi emblematica staţie de la zona expoziţională a World Expo. Proiectul are o valoare totală de 2,6 miliarde de Euro.

Ca parte a Consorţiului, Alstom a răspuns de integrarea întregului sistem de metrou, incluzând 50 de garnituri de tren tip MetropolisTM, produse la fabrica Alstom din Katowice (Polonia), sisteme de alimentare, comunicare, control al traficului, control automat al biletelor, lucrări de cale, uşi de securitate pentru peroane şi o garanţia de trei ani pentru întregul sistem, precum şi îmbunătăţirea liniei de metrou existente, prin lucrări de modernizare la alimentarea cu energie, sistemele de control al traficului şi de comunicaţii şi la calea de rulare. Garniturile au o lungime de 85,5 m, sunt formate din cinci vagoane şi au o capacitate de 696 de pasageri fiecare .

"Mă bucur să văd că trenurile noastre intră în operare comercială. La Alstom, misiunea noastră este să sprijinim tranziţia către sisteme globale de transport durabil, care sunt incluzive, ecologice, sigure şi eficiente, în acelaşi timp punând în practică soluţii de transport responsabile din punct de vedere social. Inaugurarea Metroului Route 2020 din Dubai reflectă hotărârea Dubai-ului şi a RTA de a oferi un transport durabil şi prietenos cu mediul, aşteptările fiind ca acest proiect să reducă cu aproximativ 15-20% congestionarea traficului în zonele deservite şi să micşoreze cu 120.000 de tone cantitatea de emisii de carbon, până în anul 2025", declară Mama Sougoufara, Director General Alstom pentru Orientul Mijlociu.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb