Miele creează o nouă generaţie de maşini de spălat şi uscătoare de rufe mai sustenabile şi mai ecologice

R.S.
Comunicate de presă / 11 martie

Miele creează o nouă generaţie de maşini de spălat şi uscătoare de rufe mai sustenabile şi mai ecologice

În anul în care se împlinesc 125 de ani de la înfiinţarea companiei, Miele continuă să inoveze şi să ofere soluţii pentru mediul înconjurător. Maşinile de spălat Miele, precum WEI 875 PowerWash&TwinDos cu EcoFeedback, oferă utilizatorului date exacte privind consumul de energie şi apă. Înainte de a începe programul de spălare, poţi vedea consumul estimat al maşinii, iar la final consumul real, conform unui comunicat remis redacţiei.

TwinDos distribuie detergentul la momentul optim în procesul de spălare şi în cantitatea necesară, astfel încât poţi economisi până la 30% din detergent, potrivit comunicatului.

Maşinile de spălat, precum WWV980 WPS Passion Miele, dispun de o funcţie inteligentă de recunoaştere automată a cantităţilor mari şi mici de rufe. Această funcţie analizează încărcătura curentă şi utilizează doar cantitatea de apă şi electricitate necesară pentru rezultate excelente de curăţare şi clătire, informează comunicatul.

Cu QuickPowerWash, rufele sunt curăţate foarte rapid, printr-un ritm special de umezire şi de spălare. Tehnologia de spălare Spin & Spray menţine nivelul apei la un nivel scăzut şi astfel, economiseşte energia de încălzire.

Opţiunea suplimentară SingleWash, îţi permite să speli doar 1-2 articole de îmbrăcăminte, sub 1 kg, cu un consum minim, se arată în comunicat.

Un uscător cu pompă de căldură reprezintă o etapă importantă în îndeplinirea obiectivului sustenabilităţii în îngrijirea rufelor, deoarece această abordare recuperează energia din aerul umed şi cald de uscare a rufelor şi o reintroduce în proces prin intermediul unei pompe de căldură, se precizează în comunicat.

Funcţia EcoFeedback ajută la o uscare economică, la fel ca în cazul uscătorului TEL 795. Consumul estimat are loc înainte de începerea programului ales. Consumul real este afişat în timpul şi la sfârşitul uscării. Această valoare va varia în funcţie de încărcătură, conform comunicatului.

Miele testează uscătoarele pentru o durată medie de viaţă de 20 de ani. Pentru a testa această speranţă de viaţă în condiţii reprezentative, reale, Miele dezvoltă numeroase teste de anduranţă, simulând 5 cicluri pe săptămână sau un total de 5000 de cicluri de uscare, menţionează comunicatul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ok. Made in ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb