MIHAI FIFOR ÎI RĂSPUNDE LUI EUGEN TEODOROVICI:  "Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull"

D.F.
Politică / 28 noiembrie 2019

 "Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull"

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor îi răspunde fostului preşedinte executiv al partidului Eugen Teodorovici, care l-a numit"şobolan", spunând că, atunci când narcisismul devine patologic, "bichonul începe să se creadă pitbull... umflă pieptul, îşi flutură nările şi se tot admiră în oglindă".

"Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull... umflă pieptul, îşi flutură nările şi se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aş râde, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înţeleg oameni care vorbesc de morală şi n-au dram, oameni care vorbesc de echipa, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipa cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu graţie grija faţă de proiectul prezidenţialelor, faţă de candidat sau faţă de partid. Pot înţelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot acceptă aroganţă, auto-suficientă şi lipsa bunului simt", scrie Fifor pe Facebook.

El spune că nu a fost niciodată un om conflictual şi nici nu va fi. şi că este un om demn, cu onoare, care a intrat într-o echipă odată cu votul onorant din Congres,că a fost trup şi suflet alături de echipa, zi de zi, ora de ora vreme de 5 luni, până la finalul proiectului pentru prezidenţiale, iar când acest proiect a luat sfârşit printr-o înfrângere, din păcate, şi-a asumat cu demnitate eşecul şi a făcut un pas în spate.

Fifor povesteşte şi o întâmplare, despre care afirmă că defineşte perfect personajul care stă la baza postării sale.

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici spune că "nu s-a înjurat nimeni cu nimeni" în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc marţi seară, el admiţând că a folosit termenul "şobolan" atunci când a vorbit despre colegul său Mihai Fifor.

El a adăugat, în acest context, că "ăsta e felul lui de a fi".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Celor doi banditi li s-au luat ciolanelele si acum se sfasie intre ei!!! La mai mare banditilor!!

    HAI sfasiati-va mai departe!! 

    1. ce-mi place de astia doi. super

    Termenul de sobolan domnul playboi l-a citit pe aici pe undeva. Nu are el cultura financiara necesara sa gasesaca alt termen pentru fifi-forfor. Asta ca sa spun ca nu e departe de realitate. Si in acelasi timp sa nu ma bucur sa vad cum incep sa se scuipe cind pina mai alaltaieri se lingeau pe acolo in haita. Ce scurta memorie au ! Animale destepte, ce mai !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb