Mihai Seplecan, noul preşedinte al ADI Eco-Metropolitan Cluj

Andrei Stan
Politică / 12 noiembrie 2015

Mihai Seplecan, preşedintele forului administrativ judeţean din Cluj, a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj al cărei scop este acela de gestionare, în comun, a serviciului de salubrizare din toate cele 81 de unităţi administrativ-teritoriale clujene membre ale asociaţiei, transmite un comunicat trimis astăzi redacţiei.

"Mă bucur să constat faptul că primarii clujeni mi-au acordat încrederea lor deplină prin votul dat astăzi, lucru care mă onorează dar mă şi responsabilizează în acelaşi timp. Sunt convins că împreună cu toţi membrii ADI Eco-Metropolitan Cluj, cu consiliul director al acestei asociaţii, respectiv cu noul director - domnul Bogdan Costea, vom reuşi să implementăm Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, astfel încât locuitorii judeţului să beneficieze de un serviciu de salubritate în conformitate cu standardele europene şi la un preţ cât mai scăzut", a declarat Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Mihai Seplecan a preluat noua funcţie de la Vakar Istvan, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în urma constatării încetării calităţii de preşedinte al ADI Eco-Metropolitan Cluj, ca urmare a demisiei sale.

Potrivit sursei citate, un punct important pe ordinea de zi, discutat de către membrii Asociaţiei, a fost cel legat de găsirea unei soluţii provizorii de stocare a deşeurilor colectate de pe raza judeţului Cluj, având în vedere situaţia actuală generată de întârzierea finalizării proiectului SMID. În acest sens, membrii Asociaţiei au decis prin vot mandatarea ADI Eco-Metropolitan Cluj în vederea identificării, până la următoare şedinţă AGA de luna viitoare, a unui teren în vecinătatea viitorului Centru de Management Integrat al Deşeurilor, pe care să poată fi amenajată o rampă temporară de stocare a deşeurilor colectate de pe raza judeţului Cluj. De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat discuţii referitoare la urgentarea procesului de finalizare a documentaţiei de atribuire, respectiv de demarare a procedurii de licitaţiei publice pentru delegarea serviciului de colectare şi transport al deşeurilor în judeţul Cluj.

ADI Eco-Metropolitan Cluj s-a constituit în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de salubrizare a localităţilor de pe raza de competenţă a unităţilor administrativ - teritoriale membre, precum şi pentru realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional în scopul înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării sistemelor de utilităţi publice aferente Serviciului pe baza strategiei de dezvoltare a acestuia.

Organul executiv de conducere al Asociaţiei este Consiliul Director format din preşedintele Asociaţiei şi din doi membri numiţi de Adunarea Generală a Asociaţiei, respectiv primarii municipiilor Cluj Napoca şi Dej.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb