Mihail Vlasov a fost eliberat condiţionat

G.F.
Anticorupţie / 3 noiembrie 2017

Mihail Vlasov

Mihail Vlasov

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, a fost eliberat condiţionat.

La ieşirea din Penitenciarul Vaslui, unde a fost încarcerat mai puţin de doi ani, Vlasov a fost aşteptat de doi bărbaţi. El le-a declarat jurnaliştilor că se duce acasă, la Iaşi, la familie. Întrebat cine îl aşteaptă acasă, Vlasov a răspuns: "Vorba lui Iordache: Altă întrebare!", precizează news.ro.

Magistraţii de la Judecătoria Vaslui au decis pe 20 septembrie că fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României poate fi liberat condiţionat, însă decizia a fost contestată de procurori, pe de-o parte, dar şi de Vlasov, din cauza condiţiilor impuse după liberare.

Astăzi, Tribunalul Vaslui a decis că fostul preşedinte al Camerei de Comerţ poate fi eliberat condiţionat, decizia fiind definitivă.

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României Mihail Vlasov are două condamnări - una de cinci ani, iar cea de-a doua de doi ani de închisoare. În urma contopirii celor două pedepse, magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis în luna martie a acestui an că Vlasov are în total de executat 5 ani şi 8 luni de închisoare.

Mihail Vlasov a fost condamnat în iunie 2015 de Înalta Cure de Casaţie şi Justiţie într-un dosar de trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant, în martie 2014, în timp ce primea 200.000 de euro de la un om de afaceri căruia i-ar fi promis la schimb că îşi va folosi influenţa pentru a-i determina pe arbitrii de la Curtea de Arbitraj Comercial International să pronunţe o hotărâre favorabilă acestuia.

În noiembrie 2016, Mihail Vlasov a fost condamnat într-un al doilea dosar, la doi ani de detenţie, fiind acuzat de procurii DNA că, în februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a cerut unui deputat "să îi susţină interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb