Mii de oameni protestează împotriva restricţiilor antiepidemice în mai multe oraşe din Germania

S.B.
Internaţional / 8 ianuarie 2022

Mii de oameni protestează împotriva restricţiilor antiepidemice în mai multe oraşe din Germania

Câteva mii de oameni au demonstrat sâmbătă în mai multe oraşe din Germania împotriva politicilor menite să stopeze pandemia de coronavirus, informează Agerpres.

Cel mai mare protest a avut loc la Hamburg, cu o participare de circa 16.000 de persoane, potrivit poliţiei. Organizaţii se aşteptau la o prezenţă de 11.000 de oameni la protest, organizat sub sloganul "Ajunge! Jos mâinile de pe copiii noştri!".

Organizatorii au făcut apel la participanţi să poarte măşti şi să păstreze distanţa fizică, în conformitate cu normele impuse, însă mulţi nu au respectat această cerinţă, notează dpa.

Un participant a purtat Steaua lui David cu inscripţia "nevaccinat", a anunţat poliţia pe Twitter, adăugând că forţele de ordine au deschis o anchetă pentru incitare.

Proteste importante au loc în întreaga ţară, în Magdeburg, Freiburg, Ansbach, Regensburg şi Schwerin. Circa 1.600 de oameni s-au strâns în Schwerin (nord), potrivit poliţiei, la miting fiind aşteptaţi 2.000 de oameni, conform organizatorilor. Protestatarii purtau un banner pe care scria "Părinţii şi bunicii spun !!!NU!!! vaccinării anticoronavirus a copiilor!" Manifestanţii aveau cu ei tobe şi trompete.

La Magdeburg, mii de oameni au mărşăluit prin tot oraşul timp de câteva ore bune, blocând temporar liniile de tramvai şi circulaţia.

La Berlin, protestatarii au format un convoi de maşini şi biciclete. Poliţia a numărat mai bine de 100 de vehicule, 70 de biciclete şi circa 200 de persoane.

Tot sâmbătă au avut loc şi contrademonstraţii. Circa 2.500 de oameni s-au adunat în oraşul Minden (vest) pentru a-şi exprima opoziţia faţă de ''adepţii gândirii laterale'', un grup care şi-a asumat un rol de conducere în organizarea protestelor împotriva politicilor guvernamentale.

Mişcarea Querdenken (gândirea laterală) include sceptici cu privire la coronavirus, activişti de extrema dreaptă şi antivaccinişti.

În Efurt, circa 1.000 de oameni s-au adunat pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de democraţie şi de măsurile antiepidemice, potrivit poliţiei şi organizatorilor.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Vaccinarea trebuie facuta obligatorie pentru toti pentru care exista seruri experimentale, aceste terapii genice.

    Orice ezitarea din partea statului de a impune asa ceva (adulti si copii nevaccinati fara acces in institutii publice, in avioane, la granita Australiei, de ex) este lovita de nulitate, de neconstitutionalitate. Orice purtator uman trebuie tratat in mod egal si injectat. 

     

    Pe de alta parte, daca nu ne place forma corecta, echitabila de mai sus, inseamna ca inca mai suntem umani si oameni și mai înțelegem că daca omul era asa de docil, ascultator, inregimentat, atunci America nu ar fi fost colonizata (multi nevoiasi din UK care au trecut oceanul satui de inregimentare), evreii nu ar fi fost sacrificati de docilitatea poporului german, securistii nu ar fi supravietuit prabusirii regimului comunist si poporul ar fi iesit sa il primeasca pe regele Mihai macar ca un substitut pentru PCR. 

     

    Pe scurt, nu exista sa obligi oamenii sa se injecteze cu produse experimentale care nu sunt demonstrate a fi sigure (ba chiar din contra), care nu reduc propagarea virusului, si sa ii renegi drepturi cu care s-a nascut.

    Granita CORPULUI UMAN este ultima frontiera. Orice altceva este negociabil: masca, cat de des, cat de buna, testare, cat de des si echitabil, carantina, pentru ce activitati. Orice este negociabil pana la propriul corp. Acest virus are o mortalitate destul de apropiata de cea a gripei in populatia generala. Probleme mai mari sunt la varstele inaintate dar poate ca asta este natural. Speranta de viata a crescut mult in ultimii 10-20 de ani. Poate ca o astfel de pandemie reduce aceasta speranta doar la ce a fost acum 4-5 ani si acum vedem doar "restantele", adica decesele intarziate care nu au avut loc in ultimii ani. 

    1. "Pe scurt, nu exista sa obligi oamenii sa se injecteze cu produse experimentale..."

      Asa e, nu exista.

      Atunci ce vorbim?! 

      > Atunci ce vorbim?!

      Despre imoralitatea si chiar ilegalitatea crearii unei categorii de cetateni de rang inferior doar dupa criteriul vaccinarii? 

      Am spus că era natural ca ei să moară mai devreme acum 10 ani (este un adevăr statistic ca speranța de viața a crescut) dar nicicum că este uman să fie lăsați acum fără ajutor. Acum mă refer și la ce a spus Bill Gates:

      "THE FACTS: In an April 9 interview for CNBC’s “Squawk Box,” Gates discussed the coronavirus pandemic and his efforts to help produce a COVID-19 vaccine. 

      “Here, we clearly need a vaccine that works in the upper age range because they’re most at risk of that,” Gates said. “And doing that so that you amp it up so it works in older people and yet you don’t have side effects … you know, if we have 1 in 10,000 side effects, that’s way more, 700,000 people who will suffer fr om that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges — you know, pregnant, male, female, undernourished, existing comorbidities — it’s very, very hard. And that actual decision of, OK, let’s go and give this vaccine to the entire world — governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that can be decided on.” 

      The Bill and Melinda Gates Foundation confirmed in a statement that Gates’ reference was hypothetical. 

       

      Ce spune Bill Gates este că medicina de azi, cea care a prelungit viața oamenilor în ultimele decade, are greutăți reale, foarte importante, să facă un vaccin care să funcționeze în grupa vulnerabilă. Nu o spun eu.... O spune Bill Gates mai sus (reluat de agenția de presă AP).

      Este părerea mea sinceră că purtatul măștii și măsuri de igienă sporite sunt singurele care au demonstrat o eficiență remarcabilă și ele pot prelungi viața celor vulnerabili. 

      Fiind vorba de o pandemie, sunt pareri mai avizate care sustin principalul rol al vaccinarii in prelungirea vietii celor vulnerabili.

      Sunt convins ca se inseala in privinta "principalului".

      "During a mean follow-up of 113 (15-274) days, there were 277 cases of Covid-19 

      hospitalization or death among vaccinated individuals (IR, 0·23/100,000 person-days) and 

      825 cases among unvaccinated individuals (IR, 1·21/100,000 person-days) (Supplemental 

      Figure 1 and Supplemental Table 2). Vaccine effectiveness (any vaccine) was 89% at day 15-

      30 (95% CI, 83-93, P 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb