Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri va avea cinci secretari de stat

F.A.
Politică / 5 ianuarie 2010

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri va avea cinci secretari de stat şi un număr maxim de posturi de 875, exclusiv demnitari şi posturi aferente cabinetului ministrului, din care 130 se utilizează pentru reţeaua de promovare comercială economică externă. Potrivit NewsIn, în Hotărârea de Guvern privind organizarea şi funcţionarea ministerului, publicată în Monitorul Oficial, secretarul general al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri este ajutat, în realizarea atribuţiilor ce îi revin, de doi secretari generali adjuncţi, care sunt înalţi funcţionari publici, numiţi în condiţiile legii.

Sunt 13 unităţi care funcţionează în subordinea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. Cu finanţare de la bugetul de stat sunt: Inspecţia de Stat pentru controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat - ISCIR (548 posturi), Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale (48 de posturi), Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (65), Oficiul de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială (16), Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine (96) şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (788 de posturi). Cu finanţare din venituri proprii sunt: Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie Buşteni (80 de posturi) şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (252).

De asemenea, cu finanţare din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat sunt Biroul Român de Metrologie Legală (780 de posturi), Agenţia Nucleară şi pentru Deşeuri Radioactive (56) şi Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (153).

Cu finanţare externă şi de la bugetul de stat sunt Unitatea de Management al Proiectului - UMP (închideri de mine), cu 13 posturi, şi Unitatea de Management al Proiectului - UMP - RSE - ARDDZI, cu 10 posturi.

Totodată, mai sunt două unităţi în coordonarea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, precum şi 64 de societăţi din domeniu sub autoritatea sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb