Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ

S.B.
Miscellanea / 13 noiembrie 2021

Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ

Ministerul Educaţiei a publicat, sâmbătă, lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ. Din aceste date reiese că sunt peste 1.100 de astfel cu unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni. În Capitală sunt 28 de unităţi şcolare cu rata de vaccinare de sută la sută, informează news.ro.

Potrivit Ministerului Educaţiei, datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

În Bucureşti, 28 de unităţi de învăţământ au rata de vaccinare de sută la sută. În Cluj-Napoca, sunt opt astfel de unităţi, în Iaşi - 11, în Timişoara - 4.

Totodată, sunt peste 1.100 de unităţi de învăţământ în care rate de vaccinare este zero.

Lista publicată de Ministerul Educaţiei poate fi consultată aici.

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri seară, că peste 12.800 de unităţi de învăţământ preuniversitar, reprezentând 71,86%, vor avea activitate faţă în faţă în săptămâna 15-19 noiembrie. Alte aproape 5.000 de unităţi (27,8%) vor face cursuri online, având rata de vaccinare mai mică de 60%.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis, vineri, că de săptămâna viitoare se va putea face raportarea separat, pe structurile arondate.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Extrem de multa prostime la catedra, chiar si cu staif! Dar nu peste mult timp, vor simti cu totii pe pielea lor, consecintele dezastruoase ale alegerii lor nefaste! Probabil ca, multi dintre ei au crezut ca au mai multe vieti, asa ca in jocurile de pe computer!

    1. Alegere nefasta! Ca trebuia sa lupte împotriva asupritorilor, sa dezvolte tehnici anti-commando, la fiecare pârț al Puterii din ultimii 40 de ani! Cât de asupriți și prost plătiți și lipsiți Dr sănătate au fost și au răbdat ca niște vite de povara!

    Sunt superinteligente! Nu s-au trezit din beție nici acum! Luau sub 5 la bacalaureat si apoi se dădeau grande! Câta analfabetizare exista in Parlament, slugi ponosite ale Occidentului! AUR scapa de aceasta clasificare. dar ceilalți sunt la serie și număr! Ăștia cu 30,000 de RON pe luna si au dărâmat spitalele, nu le-au dotat, va trimit la vaccinare! Voi deveniți bolnavi si paralizați, muriți pentru binele vostru după vaccin, vorba lui Turcan, iar ei sunt si mai bogați si va tin la Ghetto!

    1. Nu legati furtul generalizat de stiinta, prin a carei metoda acest vaccin a fost declarat cea mai buna scapare de complicatii. Bun, virusul vine si cu alte variante si vaccinul devine mai putin eficient, dar in timp si stiinta se adapteaza.

    Dublu vaccinat, propaganda ascunde! Da vina pe pe clinica! Un viceprimar vaccinat a murit! De fiecare data e trimisa poliția ca sa musamalizeze! Ofițerii de poliție, comisarii și subcomisarii, agenții pot face ani grei de închisoare pentru terorizarea prin centrele comerciale a populației sau paznicilor sa se respecte un HG neconstituțional!

    Demezzo trebuie arestat primul! Populația înfuriată îl știe de la RTV!

    1. La închisoare!

    Certificatul verde vor fi linșați pe strada! Nu se poate sa/ți tragă cineva cu vaccinul/glonțul și sa nu răspunzi violent!

    Tirul cu haine si alimente, dar si cu medicamente, fusese atacat cu focuri de arma. Paznicii raspunsesera, dar ajunsesera pe jos, nemiscati, nu se stie daca raniti sau amutiti pentru vecie. Unul dintre atacatori fusese si el ranit, fusese pus pe banca jeepului! Parlamentarii fusesera arestati deja, dar trupele guvernamentale isi faceau de cap. Din cand in cand bombe erau lansate in pietele centrale! Avioane apareau din neant si le lansau!

    Problema este luata de pe mainile autoritatilor si pasata in carca personalului angajat din scoli.

    Se spera astfel ca angajatii se vor vaccina la presiunea parintilor, care nu vor ca ai lor Mirabela si Cornelush sa faca scoala online de acasa. 

    Intr-un scenariu tip 'mexican standoff' rezultat printr-o ipotetica greva a personalului angajat din scoli, cine ar ceda primii: autoritatile, angajatii din scoli sau parintii?

    Daca ar fi sa cautam analogii in randul categoriilor profesionale care pot antagoniza masiv societatea, angajatii de la metrou au iesit mereu bine cand au amenintat cu sau au recurs la greva. 

    Ca oamenii isi vor lua armele (furci, topoare, pistoale, carabine) si vor iesi in strada!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb