Ministrul de Interne Vasile Blaga se întâlneşte cu omologul său bavarez, în Germania

C.P.
Politică / 24 mai 2010

Ministrul de Interne Vasile Blaga se întâlneşte cu omologul său bavarez, în Germania

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, se va întâlni azi, în Germania, cu omologul bavarez, Joachim Herrmann.

Cu acest prilej, cei doi oficiali vor aborda teme legate de cooperarea bilaterală, cu accent pe îndeplinirea măsurilor stabilite în baza instrumentelor juridice încheiate cu partenerii din Bavaria.

De asemenea, un alt subiect ce va fi discutat în cadrul întâlnirii va fi legat de aderarea la Spaţiul Schengen a României în primăvara anului viitor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Omologul Min de Interne roman in RFG este Min Federal de Interne, nu un min al unui land. Dar cum domnul ministru Blaga nu are timp pentru a fi informat de proprii consilieri pentru afaceri europene de care se pare ca nu are nevoie daca nu sunt pile, rude sau afini ai unora din minister care nu stiu nici ei ce functie ocupau sau probabil ai unor potentiali ofiteri sub acoperire DIE/ SIE... Ca sa nu mai vorbim de legislatia pe care o incalca MAI pentru a acoperi incompetenta si nepotismul..... Pai domnule ministru Blaga, daca permiteti incalcarea legii si acoperirea incalcarilor legii inclusiv in ceea ce priveste egalitatea de tratament si incercati sa limitati participarea celor care nu sunt pile la Prog cu RFG si SUA in Bavaria in cadrul Centrului Marshall, de ce pilele nu v-au informat macar ca nu sunteti omologul unui ministru de land, ci al unui ministru federal? Sau alte pile favorizate, consilieri pe rel cu RF Germania si copii ai lucratorilor din Min de Interne comunist, de ce nu va informeaza corect? Sau favoritul ofiter sub acoperire cu trei stele de general, dar ofical sef al biroului politic la Berlin, de ce nu va informeaza asupra rangului real pe care ar trebui sa il aiba o pozitie pt a fi considerata omolog al Dvs? De ce? Pt ca habar nu au si isi arata incompetenta si in acest fel! Si confirma inca o data comunitatii internationale ca se protejeaza si promoveaza incompetenta si nepotismul... Cum timp pentru audiente nu prea aveti, poate asa aflati ce se intampla in institutie si cum va folosesc unii si altii numele si pozitia... pentru a isi acoperi propriile ilegalitati, incompetente si interese pentru rude si afini... Pentru mai multe detalii, astept timpul cand veti putea tine audiente .... veti afla lucruri interesante pe care unii le-au facut in numele Dvs incalcand legea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb