MINISTRUL ECONOMIEI:  "Obiectivul meu principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde"

F.D.
Politică / 16 mai 2022

"Obiectivul meu principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde"

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, spune că obiectivul său principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde, iar mandatul lui urmăreşte reindustrializarea României, potrivit News.ro.

"Mandatul meu, ca ministru al economiei, urmăreşte reindustrializarea România şi consolidarea relaţiilor cu partenerii economici. Investitorii străini au nevoie de date concrete, transparente pentru ca România să figureze în topul alegerilor companiilor pentru relocare, fie ca vorbim despre cele aflate în zona de conflict în Ucraina, fie cā discutăm de relocarea de business-uri din alte zone, precum Asia", a declarat ministrul Florin Spătaru.

Ministrul Economiei a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii firmei Leoni Wiring Systems pentru a discuta despre provocările din industria auto, Leoni Wiring Systems activând ca furnizor de soluţii în industria construcţiilor de autovehicule.

"Totodată, obiectivul meu principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde", a precizat ministrul economiei Florin Spătaru.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi subiecte precum climatul investiţional dar şi reducerea dependenţei de materiile prime.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. N I M I C : continuă cu prețuri ULTRA mari

    1. Tot sustineti dar cand incepeti ca de intentii suntem satui?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb