Ministrul Eduard Novak, alături de copii la o competiţie de patinaj

D.T.
Politică / 10 februarie 2023

Ministrul Eduard Novak, alături de copii la o competiţie de patinaj

Acompaniat de zeci de alţi patinatori de toate vârstele, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a participat vineri la a doua ediţie a unui concurs de patinaj viteză, organizat la Miercurea-Ciuc, potrivit Agerpres.

Ministrul susţine că prin intermediul acestei competiţii doreşte să readucă la viaţă tradiţia patinajului viteză. Mai mult, ministrul Novak are speranţe că anul acesta se va reînfiinţa Federaţia de Patinaj, având în vedere perioadele dificile prin care a trecut.

"Patinajul viteză este un sport de tradiţie în Miercurea-Ciuc şi ne dorim tare mult să-l readucem la viaţă prin această competiţie, să reînviem tradiţia patinajului viteză în toată ţara, deoarece este un sport foarte frumos şi noi am reprezentat România la nivel internaţional foarte bine cu ani în urmă. Sunt optimist că pe la mijlocul acestui an să reînfiinţăm Federaţia de Patinaj şi să oferim condiţiile necesare de practicare şi antrenament şi de competiţie pentru copiii noştri", afirmă ministrul Novak.

Nu numai că patinajul viteză constituie o tradiţie în ochii ministrului, însă acesta doreşte readucerea sa la viaţă datorită amintirilor. Potrivit Agerpres, ministrul Tineretului şi Sportului s-a antrenat aici timp de 15 ani, până în momentul în care a suferit un accident ce a pus capăt carierei sale în patinaj, ultima sa competiţie având loc în 1996.

În cupa de la Miercurea-Ciuc, intitulată "Cupa SportClub" au participat persoane de la cele mai tinere, până la cei vârstnici, existând categorii şi pentru seniori. În ciuda temperaturii de minus 15 grade Celsius, concursul a fost un succes, probele fiind arbitrate de foşti patinatori.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb