MINISTRUL ENERGIEI, DESPRE SITUAŢIA CE OLTENIA: "Ministerul Energiei a stat ani de zile impasibil la ce se întâmpla acolo şi acum trebuie să îşi asume greşelile"

Andrei Stan
Ziarul BURSA #Companii / 19 februarie 2016

"Ministerul Energiei a stat ani de zile impasibil la ce se întâmpla acolo şi acum trebuie să îşi asume greşelile"

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, cu privire la situaţia Complexului Energetic Oltenia, că ministerul pe care îl conduce trebuie să recunoască faptul că a stat ani de zile impasibil la ce se întâmpla acolo şi acum trebuie să îşi asume greşelile "indiferent de cine a fost ministru".

"Soarta Complexului Energetic Oltenia stă în mâinile Ministerului Energiei şi a sindicatelor din Târgu Jiu. De aceea, e timpul să recunoaştem unde am greşit. Ministerul Energiei trebuie să recunoască faptul că a stat ani de zile impasibil la ce se întâmpla acolo şi acum trebuie să îşi asume greşelile indiferent de cine a fost ministru. Sindicatele trebuie să recunoască şi ele că uneori s-au lăsat purtate de orgolii sau au fost influenţate de grupuri de interese care nu aveau de-a face cu interesul celor pe care îi reprezentau", precizează ministrul într-o declaraţie publicată pe site-ul Ministerului Energiei.

Grigorescu a subliniat faptul că situaţia se poate repara într-un singur fel: punând acum interesul companiei mai presus de orice altceva.

"Într-o companie cu o pierdere financiară-record oamenii, riscă să îşi piardă locurile de muncă. Singura soluţie este oprirea devalizării companiei", a spus ministrul.

Acesta a mai declarat că a sosit momentul unei schimbări radicale.

"Dar nu una în stradă, ci una care să recunoască greşelile făcute şi care să pună capăt furtului din companie. Cine îşi doreşte să salveze Complexul Energetic Oltenia trebuie să îşi asume că acum e momentul să scoatem această societate din zona intereselor particulare ale celor care au lucrat din greu la falimentarea ei", precizează Victor Grigorescu.

Complexul Energetic Oltenia a avut anul trecut pierderi de 895 de milioane de lei, cu 30% mai mari faţă de rezultatul negativ înregistrat în 2014, când compania a avut pierderi nete de 693 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb