MINISTRUL GERMAN AL SĂNĂTĂŢII: ''Vaccinarea este un act patriotic''

G.U.
Miscellanea / 5 august 2021

''Vaccinarea este un act patriotic''

Ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, a făcut astăzi un apel de urgenţă către toţi adulţii germani să se vaccineze împotriva coronavirusului, informează DPA, conform Agerpres.

"Vaccinarea este un act patriotic", a scris pe Twitter Spahn, în contextul unor stocuri ample de vaccin şi a unei cereri în scădere.

"Nu te protejezi doar pe tine, ci şi pe noi ca societate", a adăugat oficialul german.

În unele segmente ale societăţii germane există însă o puternică rezistenţă la vaccin, în special din partea mişcării Querdenken (Gândire Laterală), care a organizat demonstraţii soldate uneori cu violenţe.

Vicepremierul Bavariei, Hubert Aiwanger, a ajuns, de asemenea, sub tirul criticilor pentru refuzul său public de a se vaccina, invocând dreptul său de a decide într-o societate liberă, notează sursa citată.

Până în prezent, peste 73% dintre germanii cu vârsta de peste 18 ani au primit cel puţin o doză de vaccin, sondajele indicând o disponibilitate generală de a se imuniza la peste 80% din acest grup din populaţie.

Potrivit Institutului Robert Koch (RKI), 53,6% din populaţie, sau 44,6 milioane de persoane, fusese complet vaccinată până joi.

În prezent, în Germania are loc o dezbatere cu privire la vaccinarea persoanelor sub 18 ani. Imunizarea este permisă oricărei persoane cu vârsta de peste 12 ani, însă nu a fost dată o recomandare generală.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Aveți dreptate !

    Păcat , la noi a dispărut ! 

    Cred ca și deținătorii de acțiuni Pfizer și Moderna gândesc la fel. Pentru ei e cel mai patriotic act vaccinarea. Chiar și cu a 8-a doză. Dacă tot ești patriot fă-o cu responsabilitate.

    cresterea profitului pfizer de zece orori , tot act patriotic ? da , spagile primite pentru propaganda ?

    Ce neamt tampit. O fii patriotic pentru nemti sa te vaccinezi sa faca profit mare fabricii producatoare, nu conteaza ca la un an sau doi de la intepare dai coltul....

    Eu as zice ca aceasta pseudovaccinare nu are absolut nimic patriotic in ea, doar daca am considera sinuciderea, drept un act patriotic! Practic, aceasta injectare este un seppuku cu efect intarziat!

    vad comentariile si ma bucur ca romanii sunt inteligenti!

    Cand Romania rupea recorduri cu vaccinarea anti-covid in UE si in lume sincer sa fiu mi-am facut griji mari in legatura cu continuitatea noastra in timp - ca popor si ca neam si ca indivizi!  

    Acum m-am linistit, vom trai in continuare!  

    Feriti-va de acul anti-covid! Mizati pe imunitatea naturala! Pe o alimentatie sanatoasa si echilibrata, pe plaja la mare si totul va fi bine.  

    Mai lasati alcoolul si cafeaua si tutunul si va fi chiar bine totul.

    1. Foarte corect.

      Ieri intr-una din emisiunile despre beneficiile vaccinaiie a fost invitat dr Berkovitssch din Israel. Cand a fost intrebat de ce mor asa de multi vaccinati un spitalele din Israel, a raspuns ca sunt in general oameni in varsta, care nu mor de Covid, desi sunt infectati, ci de bolile grave de care sufera. Perfect.

      Pana acum se murea numai de Covid si de acum inainte de Covid vor muri exclusiv nevaccinatii, vaccinatii vor muri de bolli grave pe care, fie vorba intre noi, s-ar putea sa le fi dobandit, sau care le-au fost agravate de Covid. Pana ce nmarul decselor de vaccinati va deveni asa de mare incat nu mai va putea fi musamalizat, o sa tot auzim de beneficiile acestori vaxxinuri. 

      Păi, dacă sunt în vârstă, de ce nu-i lasă, nene, sa moara de moare naturală sau de bolile cronice pe care le au deja??

      De ce încearcă să-i extermine cu vaccinul? 

      buna intrebare ! dar la intrebarile bune se tace chitic . o alta intrebare ar fi , cum de poate fi eficient un vaccin facut anul trecut pentru o tulpina si mutatie aparuta dupa un an ? n-am auzit pe nimeni sa se intrebe si evident nici raspuns .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb