Ministrul Justiţiei: Patru procurori s-au înscris şefia DNA

A.M.
Politică / 24 august 2018

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Actualizare Şase candidaţi înscrişi în cursa pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al DNA

Şase procurori şi-au depus candidatura pentru a ocupa funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a anunţat, vineri, Ministerul Justiţiei. Adina Florea şi Sorin Armeanu şi-au depus dosarele în ultima zi, cu câteva ore înainte de expirarea termenului limită, transmite News.ro.

"Candidaturile depuse până la data de 24 august 2018, ora 16,30, la Ministerul Justiţiei pentru selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt Paula - Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea Şi Sorin Armeanu", au anunţat, vineri, reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

------------

Patru procurori s-au înscris până la acest moment pentru funcţia de procuror-şef al DNA, a anunţat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"În acest moment, sunt 4 candidaţi pentru funcţia de procuror şef DNA şi 14 candidaţi pentru funcţia de judecător la TUE (tribunalul Uniunii Europene -n.r.)! La orele 16.30, pe pagină MJ vom afişa listele de candidaţi pentru cele două funcţii!", a scris, pe Facebook, ministrul Justiţiei, fără a preciza numele candidaţilor.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat pentru News.ro că unul dintre candidaţii înscrişi vineri este Gabriela Scutea, fost procuror general adjunct al României şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, transmite News.ro.

Procurorul braşovean Gabriela Scutea a fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei (ianuarie 2016), anterior fiind Înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană pe aspectele referitoare la îndeplinirea condiţionalităţilor stabilite în cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) privind reforma sistemului judiciar şi lupta anticorupţie, conform surselor citate.

În perioada mai - august 2013 a fost consilier al procurorului general la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie . Între noiembrie 2006 - mai 2013 a fost adjunct al procurorului general Laura Codruţa Kovesi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, responsabil pentru activitatea Secţiei judiciare, activitatea de resurse umane şi documentare, ordonator principal de credite (delegat), implementarea programelor cu finanţare externă, precum şi audit . Anterior, a fost procuror la Braşov.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Doar, UNUL va scoate ŢARA din ,, RĂPĂ "...Așa să-L ajute D-zeu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb