Ministrul Mediului şi Pădurilor, în vizită la Mediaş

F.A.
Politică / 21 ianuarie 2011

Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a efectuat astăzi o vizită la Mediaş, judeţul Sibiu, unde a discutat cu autorităţile acestui judeţ despre proiectele de mediu derulate la nivel local şi despre implicarea acestora în absorbţia fondurilor europene, arată un comunicat remis redacţiei.

"Sibiul este judeţul care a semnat din timp cele două mari proiecte pe POS Mediu atât pe Apă unde este vorba de un program de peste 110 milioane euro pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă cât şi pentru Sistemul Integrat de Management al deşeurilor în valoare de 22 milioane euro semnat în 2010" a declarat László Borbély în deschiderea conferinţei de presă.

Vorbind despre rata de absorbţie a fondurilor europene, Ministrul Mediului şi Pădurilor a adăugat că "Aceste programe de atragere şi utilizare a fondurilor europene reprezintă cea mai mare provocare pentru România în următoarea perioadă. Astfel, încă din luna septembrie a anului trecut, am avut întâlniri sâptămânale cu toate părţile implicate în derularea acestor contracte în vederea îmbunătăţirii ratei de absorbţie a fondurilor iar, în luna decembrie, am raportat o absorbţie efectivă de 150% faţă de valoarea preconizată. Totodată, la nivelul Europei, suntem pe primul loc în ceea ce priveşte contractele încheiate pe probleme de mediu cu o valoare totală de 3,7 miliarde euro dintr-un total de 5,6 miliarde alocate pe acest domeniu iar până la sfârşitul anului vor fi încheiate absolut toate contractele".

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb