Miting al Alianţei 2020 USR PLUS, astăzi

I.M.
Politică / 24 mai 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Alianţa 2020 USR PLUS organizează, astăzi, cel de-al treilea miting electoral, în Parcul Izvor din Bucureşti. La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Mitingul alianţei 2020 USR PLUS va avea loc în Parcul Izvor, începând de la ora 16.00. Potrivit organizatorilor, cei prezenţi vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei, scrie News.ro.

Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare.

La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

"Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot", a transmis preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

"Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa", a transmis, la rândul său, preşedintele PLUS Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Alianţa 2020 USR PLUS a depus o listă completă de 43 de candidaţi la alegerile europarlamentare, care este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR), Dragoş Tudorache (PLUS), Nicolae Ştefanuţă (USR), Vlad Botoş (USR), Ramona Strugariu (PLUS), Vlad Gheorghe (USR), Alin Mituţa (PLUS).

Doi candidadaţi de pe listele alianţei s-au restras, fiind vorba despre Oana Popescu şi Valeriu Nicolae, informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Vad ca inca #Rezista comunistii, #Rezista securistii in aceste 2 asa-zis partide. Plus infiltratii din celelalte.

    PUPAȚI VA ÎNCUR .. AJATIVA. HA, HA, HA. CITA DISPERARE ȘI FRUSTRARE LA BLESTEMAȚI ȘI TRĂDĂTORII DE TARA ĂȘTIA DE LA PARTIDUL GOMOREI(U. S. R. ȘI ALIANȚĂ PLUS) CA ȘI LA CEILALȚII TRĂDĂTORII DE TARA DE LA PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.). ĂȘTIA PRIMII FAC MITING ASTĂZI VINERI DUPĂ AMIAZA CU GINDUL CA ASTĂZI ESTE ZI SCURTA DE MUNCA ȘI VINE LUMEA SA I SUSȚINĂ, NIMIC MAI FALS, IAR CEILALȚI NESUFERIȚI ȘI NEFERICIȚI AU FĂCUT MITING SÂMBĂTA CU ACEEAȘI NEȘANSA. SLUGILE OCCIDENTULUI CARE PENTRU O BUCATA DE CIRNATCUPAR ȘI OUA ÎNȚELEGEȚI O DATA PENTRU TOTDEAUNA ROMANII NU VA VOTEAZĂ SAU SATURAT DE TRĂDARE VOASTRĂ,. PE 26 MAI VA PRIMIȚI MULT MERITATA RĂSPLATĂ SARLATANILOR

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb