Mmd comunică în România pentru campania Philips

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 9 octombrie 2007

Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants, una dintre cele mai importante agenţii de comunicare din Europa Centrală şi de Est, a fost desemnată de către Philips Domestic Appliances and Personal Care CEE să administreze campania de comunicare Philips Look Hot Everyday în România şi în alte opt ţări europene.

Philips, unul dintre jucătorii-cheie pe segmentul de piaţă al electrocasnicelor, ale cărui produse de calitate superioară sunt bine cunoscute pentru beneficiile oferite consumatorilor, a decis, în 2007, să-şi consolideze relaţia cu industria strălucitoare a modei. Scopul noii sale campanii, Look Hot Everyday, este acela de a asocia marca şi produsele Philips cu lumea modei. Compania s-a alăturat deja unor evenimente precum Săptămâna Modei de la Londra şi de la Milano, şi a început să ofere suport direct industriei modei din Europa Centrală şi de Est.

În cadrul acestei noi colaborări, Mmd va susţine campania de comunicare Look Hot Everyday în următoarele nouă ţări: România, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania şi Slovacia. Campania îşi propune să creeze în rândul publicurilor-ţintă o asociere pozitivă a brandului cu lumea modei, să consolideze poziţionarea brandului Philips ca lider de piaţă la nivel global şi să genereze o legătură emoţională între brand şi consumatori.

"Philips este un brand extraordinar, recunoscut la nivel internaţional, şi suntem mândri să contribuim la implementarea campaniei Look Hot Everyday în Europa Centrală şi de Est. Suntem convinşi că acesta reprezintă începutul unui parteneriat de succes la nivel regional," a declarat Ian Herbison, Director Regional al Mmd pentru Europa Centrală şi de Est.

Despre Royal Philips Electronics

Compania olandeză Royal Philips Electronics este lider global în domeniul sănătăţii, electronicelor, electrocasnicelor şi îngrijirii personale, oferind produse, servicii şi soluţii bazate pe promisiunea de brand "Sense and simplicity". Compania Philips, cu sediul în Olanda, are aproximativ 125.800 de angajaţi în peste 160 de ţări din întreaga lume. Înregistrând vânzări de 27 de miliarde de euro în 2006, compania este lider de piaţă pe segmentul aparaturii medicale de diagnosticare, al soluţiilor eficiente de iluminat, al produselor electrocasnice şi de îngrijire personală, şi al electronicelor de larg consum. Cele mai recente informaţii despre Philips sunt disponibile la adresa: http://www.philips.com/newscenter.

Despre Mmd

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o agenţie internaţională de consultanţă în comunicare cu o experienţă solidă în elaborarea şi implementarea campaniilor globale de comunicare şi deţine un bogat portofoliu de clienţi multinaţionali, dintre care foarte mulţi au fost listaţi in topul Fortune 500.

Având birouri în 18 ţări şi o echipă de peste 180 de consultanţi, Mmd este lider de necontestat în domeniul comunicării corporative, afacerilor publice şi relaţiilor publice în Europa Centrală şi de Est, Europa de Sud-Est şi Eurasia. Prin consultanţii săi cu experienţă profesională în politică, management, jurnalism, industria farmaceutică şi marketing, Mmd combină standardele internaţionale de practică şi viziunea locală.

Înfinţată în 1999 la Bucureşti, Mmd România este una dintre agenţiile din primul eşalon al industriei comunicării.

Printre clienţii actuali ai Mmd se numără Visa Europe, ING Life Insurance România, Porsche Bank, Ozone Laboratories, Intel, Lenovo, Samsung, CENTURY 21 Romania, Tenaris, General Electric, easyJet, Discovery Channel, Turner Broadcasting, BBC Prime, Masterfoods, Starbucks şi Heineken România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb