Modelul SGH-D900 de la Samsung a câştigăt premiul pentru cel mai bun telefon mobil

Comunicat Samsung Electronics
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 februarie 2007

Samsung Electronics, lider în furnizarea de telefoane mobile şi sisteme de telecomunicaţii, a câştigat Premiul Global Mobile, decernat de Asociaţia GSM, pentru "Cel mai bun terminal", cu modelul său Ultra Edition 12.9 (SGH-D900). Premiul, acordat în cadrul ceremoniei organizate la Congresul Mondial 3GSM din Barcelona, reprezintă o recunoaştere a nivelului de excelenţă al Samsung în design şi inovaţie în domeniul telefoanelor mobile.

Samsung Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) - Cel mai subţire şi mai bun telefon "slider" din lume

Modelul Ultra Edition 12.9 (SGH-D900) de la Samsung oferă cele mai noi elemente de tehnologie multimedia într-un design slide-up de cea mai înaltă calitate, pentru profesioniştii din domeniul afacerilor. Acest slide-up de 13 mm este cel mai subţire telefon cu acest tip de design conceput vreodată. Modelul este dotat cu o cameră puternică, de 3.13 megapixeli, fiind un deschizător de drum pentru telefoanele mobile dotate cu cameră de 3 megapixeli, existente pe piaţa europeană în 2007. Modelul D900 include caracteristici de business, cum ar fi aplicaţia ce facilitează vizualizarea de documente şi funcţia TV-output. De asemenea, suportă funcţia Bluetooth stereo headset (A2DP), ce îmbunătăţeşte experienţa multimedia a utilizatorului. În plus, D900 oferă ecrane color de mari dimensiuni, cu 262.000 de culori, ideale pentru a urmări conţinut video sau a viziona imagini din agenda foto a telefonului. Pe lângă aceste funcţii, un slot extern microSDTM permite capacităţi suplimentare de stocare.

Acceptând premiul oferit, Dohwan Choi, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Samsung Telecommunications Network din cadrul Samsung Electronics, a spus: "Sunt încântat şi onorat să primesc acest premiu pentru "Cel mai bun terminal", acordat modelului D900 - o extraordinară răsplată oferită de GSMA. Samsung este hotărât să ofere utilizatorilor cele mai bune experienţe posibile, dar şi cel mai atrăgător design. Ne vom extinde portofoliul de modele GSM şi vom continua să lansăm produse unice, precum modelul Ultra Edition 12.9 (SGH-D900)."

Rob Conway, CEO al Asociaţiei GSM, a declarat: "Pentru a obţine succesul în industria mobilă mondială, este necesară o combinaţie de inovaţie, experienţă, tenacitate şi încredere - însă factorul esenţial este o bună cunoaştere a elementelor de care are nevoie piaţa, pentru a avansa spre noua epocă a mobilităţii. Câştigătorii din 2007 sunt recunoscuţi pentru că au transformat această bună cunoaştere a pieţei în servicii şi soluţii practice, care acoperă necesităţile utilizatorilor de dispozitive mobile. Vă felicit în numele GSMA - şi vă dorim în continuare mult succes !"

Juriul premiilor din 2007 a descris modelul D900 de la Samsung drept "un salt revoluţionar în design - cu aspect modern şi elegant, un pachet extraordinar, care oferă toate elementele esenţiale. O ofertă absolut impresionantă."

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale. În 2006, compania-mamă a anunţat vânzări de 63,4 miliarde USD şi un profit net de 8,5 miliarde USD. Având aproximativ 138.000 de angajaţi în 124 de birouri din 56 de ţări, compania este alcătuită din cinci divizii principale de afaceri: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business şi Digital Appliance Business. Recunoscut drept una dintre mărcile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb