Mogo România anunţă un parteneriat cu ATVRom

S.B.
Companii / 11 iunie

Lucian Prună, Director General, Mogo România

Lucian Prună, Director General, Mogo România

Mogo România, compania specializată în acordarea finanţării persoanelor fizice pentru achiziţia autoturismelor rulate, anunţă debutul într-un nou segment de creditare, printr-un parteneriat strategic cu ATVRom.

Astfel, cele două companii îşi consolidează poziţia în sectorul auto din România, adaptându-şi oferta la nevoile variate şi dinamice ale clienţilor.

Parteneriatul dintre cele două companii vine ca răspuns la creşterea semnificativă înregistrată în segmentul vehiculelor recreative din România. Finalul anului 2023 a marcat o creştere de 9% în România privind numărul de motociclete înregistrate, conform datelor DRPCIV. De altfel, datele Statista indică o creştere a pieţei de ATV-uri de 9.6% din 2020 până în 2023, previzionând că acest segment va atinge 19.32 miliarde de dolari până în 2030 la nivel global.

"Parteneriatul cu ATVRom, precum şi contextul pieţei de autovehicule recreative, reprezintă pentru noi o oportunitate de extindere a portofoliului de produse financiare şi de a deservi un nou segment de consumatori. Suntem determinaţi să asigurăm diversificarea şi adaptarea constantă a ofertei de servicii la nevoile în schimbare ale clienţilor. Astfel, ne propunem să ne consolidăm poziţia pe piaţa de creditare auto şi să contribuim activ la creşterea mobilităţii în România. Obiectivul nostru este ca, în viitorul apropiat, finanţarea de vehicule recreative să reprezinte 10% din portofoliul nostru de credite", declară Lucian Prună, Director General al Mogo România.

Procesul de accesare al creditului este simplu şi rapid. Clienţii pot aplica pentru finanţare direct de pe platforma Mogo, din showroom-urile ATVRom, sau online, pe site-ul companiei. Pentru a obţine finanţare, documentaţia necesară este minimă, fiind necesară doar cartea de identitate. Aprobarea creditului se realizează în doar câteva ore, iar vehiculul poate fi achiziţionat chiar în acelaşi zi, livrat la domiciliu sau ridicat personal din locaţiile retailerului.

Ca urmare a parteneriatului, clienţii Mogo pot accesa finanţare pentru o gamă variată de ATV-uri de la branduri renumite precum CFMoto, Polaris, Can-Am, GOES şi Kawasaki, disponibile pe platforma ATVRom. De asemenea, consumatorii beneficiază de o finanţare flexibilă, cu dobânzi competitive şi termene de plată adaptate nevoilor individuale şi servicii de consultanţă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb