MOL România a inaugurat a patra benzinărie din acest an, de peste un milion euro, în Arad

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 20 august 2008

MOL România a inaugurat o nouă benzinărie în Arad, cea de-a patra din acest an, investiţie de tip greenfield de peste un milion euro, fără costul terenului, potrivit datelor oferite marţi agenţiei NewsIn de reprezentanţii companiei.

"MOL România urmăreşte deschiderea unor benzinării situate în locaţii premium, cum este şi această a patra benzinărie pe care o inaugurăm la Arad. Cu o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi, benzinăria din Arad funcţionează în regim non-stop şi a fost construită conform celor mai moderne standarde de calitate, pentru a optimiza consumul de utilităţi, respectând obiectivele de dezvoltare durabilă ale Grupului MOL", a declarat directorul MOL România, Zsolt Szalay.

MOL deţine 125 de benzinării în România.

Zsolt Szalay a spus, la 15 iulie, că MOL România va mai deschide două benzinării în ţară până în luna septembrie, pentru care a achiziţionat deja terenul. MOL România a anunţat la începutul acestui an că, în 2008, va investi 20 milioane euro în noi staţii şi până la finele anului urmează să deschidă cel puţin zece benzinării, potrivit datelor oferite la acea dată agenţiei NewsIn de companie. Astfel, MOL România a inaugurat în 18 aprilie, la Luduş, judeţul Mureş, prima benzinărie din 2008, proiect în care a investit peste 1,2 milioane euro, neincluzând preţul terenului. De asemenea, la 17 iunie 2008, MOL a deschis în Capitală a doua staţie din acest an, în locul unei foste staţii Petrom.

MOL România face parte din Grupul MOL (MOL Plc.), cea mai mare companie integrată de petrol şi gaze din Europa Centrală şi de Est, având sediul central la Budapesta. Capitalizarea de piaţă a Grupului MOL este de peste 15 miliarde de dolari. Având 15.000 de angajaţi, compania îşi desfăşoara activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi ţările CSI. MOL deţine trei rafinarii în Ungaria, Slovacia şi Italia şi operează 1000 de staţii de alimentare în Europa Centrala şi de Sud-Est.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb