Mona Opran este noul Managing Director al Grupului Saatchi&Saatchi

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 8 noiembrie 2007

Mona Opran este noul Managing Director al Grupului Saatchi&Saatchi, functia sa intrând în vigoare imediat. Cristina Oanta, fostul Managing Director Saatchi & Saatchi, a fost recent numita în functia de Director Executiv al WYG, companie de consultanta de management parte a Grupului Centrade, detinut de fratii Florescu.

Numirea Monei Opran nu modifica pozitia de CEO (Chief Executive Officer) Saatchi & Saatchi detinuta în acest moment de Radu Florescu care va fi în continuare responsabil de strategia si viziunea globala a întregului grup de companii detinute de Centrade în România. Obiectivele pe termen scurt a celor doi se refera la analiza resurselor fiecarui department în parte dar si la extinderea departamentului de strategie, a companiei Saatchi&Saatchi X si înfiintarea un department de \"intercative services\".

\"Voi conduce agentia pe principiul care ne defineste peste tot în lume, si anume ca nimic nu e imposibil pentru o echipa unita în spatele unei idei. Pornesc, deci, de la o baza stabila si de la o echipa experimentata. Cred ca suntem într-un moment, ca echipa, în care trebuie sa ne concentram din nou pe lucrurile care ne unesc: pasiune pentru comunicare, dorinta de a aduce rezultate clare clientilor si de a fi mereu actuali, de a aduce noi capabilitati pe piata (cum am facut de exemplu cu Saatchi X)\", declara Mona Opran.

\"Sunt încântat sa anunt ca Mona Opran este noul Managing Director atât pentru Saatchi&Saatchi. O cunosc de 12 ani, de când s-a alaturat Saatchi&Saatchi pentru prima data si nu cred ca exista cineva mai potrivit pentru aceasta pozitie\", declara Radu Florescu.

Mona Opran a absolvit Business School, având în prezent o diploma în Business Administration. A lucrat de-a lungul timpului în doua dintre cele mai importante agentii din România: Saatchi&Saatchi si D\"Arcy, unde a fost responsabila de conducerea departamentului de BTL, cât si de deschiderea de birouri în Bulgaria si Macedonia. În 2005 a format Saatchi&Saatchi X, inovând piata româneasca cu un nou concept de shopper marketing. Cei mai importanti clienti pe care Mona i-a supervizat sunt: P&G, Chio, Ciuc, Danone si Raiffeisen Bank.

Implicarea Monei în Saatchi&Saatxhi X nu a luat înca sfârsit. Ea va conduce pentru o perioada limitata de timp si operatiunile acestei companii, pâna la numirea unui nou director.

Mona Opran mai sustine ca obiectivul sau profesional este acela de a creste calitatea comunicarii, de a forma profesionisti care pot reprezenta adevarati parteneri pentru client în drumul parcurs pentru a deveni cunoscuti - de la diferite lucruri bune sau rele, la lucruri de care consumatorii chiar sunt preocupati.

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din România, oferind servicii full service prin departamentele sau companiile componente. Dedicati aceluiasi credo ca si întreaga retea, Saatchi&Saatchi România îsi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a crea rezultate memorabile. Printre cei mai importanti clienti Saatchi&Saatchi se numara: Toyota România, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders), Bunge, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), AIG (Fond de Pensii), Heineken, Zapp, Holcim, Nestle, Loteria Româna, Caroli, Sabon, SPAR, Junior Achievement, United Way România, Special Olympics România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb