Monica, semifinalistă Chefi la cuţite 2023, a deschis cofetăria artizanală Almond Cake Shop cu o investiţie de 150.000 euro

T.B.
Miscellanea / 11 octombrie 2023

Monica, semifinalistă Chefi la cuţite 2023, a deschis cofetăria artizanală Almond Cake Shop cu o investiţie de 150.000 euro

Monica Puşcoiu, unul dintre concurenţii emisiunii "Chefi la cuţite" ediţia 2023, a deschis un business propriu, cofetăria artizanală Almond Cake Shop, specializată în produse din ingrediente naturale şi fără zahăr adăugat, îndulcitori sau gluten, destinate persoanelor preocupate de alimentaţie sau diabetice, după o investiţie de 150.000 euro, conform unui comunicat al Almond, remis redacţiei.

Totodată, au fost lansate site-ul şi magazinul online Almond.store.ro, cofetăria artizanală Almond Cake Shop vizând dezvoltarea business-ului şi pe segmentul de evenimente corporate şi private, conform sursei citate.

Aflată în zona centrală a Bucureştiului (Piaţa Romană, nr. 2), unde o ocupă o suprafaţă de 14 mp la interior şi o terasă generoasă, Almond Cake Shop aduce pe piaţă un concept nou de deserturi sănătoase, destinate oricărei persoane şi care pot fi consumate în orice moment al zilei, inclusiv ca mic dejun, se mai arată în comunicat.

Cofetăria Almond Cake Shop are în meniu 30 de tipuri diferite de produse, majoritatea bazate pe făină de migdale şi îndulcite natural cu ajutorul piureului de fructe, sfeclei de zahăr sau al cartofului dulce, potrivit sursei citate. O parte dintre produse sunt potrivite şi pentru diete speciale - diabet sau intoleranţă la gluten, iar produsele vedetă sunt prăjiturile Green Dragon şi Carrot Cake reinventat, se mai arată în comunicat.

"Deschiderea cofetăriei artizanale Almond Cake Shop este un pas natural în activitatea mea, fiind al doilea business după laboratorul de dulciuri Pastry Bonbon şi practic o transformare a acestuia din urmă într-un business mai puternic, cu un potenţial ridicat pe o piaţă care are nevoie de opţiuni sănătoase de dulce. Gusturile şi comportamentul de consum al românilor s-au schimbat foarte mult în bine, aceştia fiind tot mai preocupaţi de alimentaţie şi tot mai dornici să consume produse realizate din ingrediente naturale şi de o calitate ridicată. De aceea, având în vedere acest trend foarte puternic, intenţionăm să dezvoltăm business-ul şi pe segmentul de evenimente, atât corporate, cât şi private, unde cererea pentru dulciuri şi prăjituri sănătoase este ridicată", spune Monica Puşcoiu, cofetar/pastry chef şi co-fondator al cofetăriei artizanale Amond Cake Shop, arată datele comunicatului.

Produsele Almond Cake Shop sunt realizate prin preparare termică de la 100 de grade Celsius până la 170 grade Celsius, în funcţie de reţetă, informează sursa citată. Produsele sunt bazate pe făină de migdale, dar şi făină de orez brun şi alte ingrediente naturale din România şi Belgia, printre care produse lactate cu grăsime de cel puţin 30%, unt cu grăsime de 82% şi amestec de seminţe şi legume şi fructe care permit eliminarea completă a zahărului din reţete, potrivit comunicatului. Datorită combinaţiei de fructe, legume şi făină de migdale, produsele pot fi consumate în orice moment al zilei, putând reprezenta chiar micul dejun, oferind o senzaţie de saţietate deplină, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb