Moţiunea de cenzură a PSD, în linie dreaptă

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 3 iunie 2010

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a anunţat ieri, că, foarte probabil, moţiunea de cenzură a social-democraţilor va fi prezentată, oficial, marţea viitoare.

Şeful Senatului a precizat că după ce PSD va anunţa moţiunea de cenzură, a cărui scop este demiterea Guvernului, va trebui urmat un termen de trei zile pentru convocarea unui nou plen reunit, destinat votului asupra moţiunii.

Potrivit Mediafax, Mircea Geoană a declarat: "În condiţiile în care şi la Senat şi la Camera Deputaţilor, la diverse voturi s-au observat mutaţii interesante şi mişcări de trupe aş spune că, nu îndrăznesc să sper la ce s-a întâmplat la precedenta moţiune în 2008, dar este clar că Guvernul este legat de un fir de aţă. (...) Zarurile sunt aruncate, în această clădire, uneori privită cu suspiciune, se va decide soarta a milioane de oameni din această ţară".

Geoană a făcut aceste declaraţii după şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere, la care a participat şi prim-ministrul Emil Boc.

Urban, PD-L: "Guvernul are mari şanse să cadă pe mâna parlamentarilor PD-L"

Senatorul PDL Iulian Urban apreciază, pe blogul său, că Guvernul are şanse mari să cadă "pe mâna parlamentarilor PDL".

Iulia Urban a apreciat: "Scandalul de la Camera Deputaţilor pe votul privind nominalizarea unui judecător la Curtea Constituţională este extrem de interesant. Social-democraţii au reuşit să obţină mai multe voturi pentru candidatul lor, Valer Dorneanu (161), în defavoarea candidatului PDL, Mircea Ştefan Minea (123). Chiar dacă PSD a obţinut voturile deputaţilor aflaţi la guvernare, Dorneanu nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru validarea pe post, având nevoie de jumătate plus unu din numărul mandatelor, mai exact 168 de voturi. Şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum".

Pornind de la acest fapt, senatorul PD-L apreciază că se demonstrează "cât de fragil stă acest Guvern" şi se întreabă dacă nu este cumva vorba de un exerciţiu pentru moţiunea de cenzură.

Iulian Urban a adăugat: "Spre deosebire de alţii, eu nu bag mâna în foc că neapărat independenţii şi minorităţile au < trădat steagul >. Ba, dimpotrivă, am sentimentul ferm că este vorba de vot dat de deputaţi PD-L! Adică Guvernul PD-L are şanse mari să cadă la moţiunea de cenzură pe mâna parlamentarilor PDL ! Adică cei care negociază deja funcţii şi posturi cu PSD şi PNL".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb