Motorola lansează, în premieră, telefonul cu ecran circular

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 30 octombrie 2008

Inspirat de design-ul ceasurilor de lux şi de măiestria vechilor artizani, Motorola AURA este un terminal unic, care sfidează convenţiile şi redă aspectului şi realizării terminalelor mobile o dimensiune artistică, anunţă un comunicat al Motorola. Noul model va fi disponibil pe piaţa românească din decembrie 2008 la distribuitorii autorizaţi la un preţ estimat de 1400 euro (fără TVA).

Fineţea detaliilor şi inovaţia - evidenţiată de primul ecran circular - fac ca AURA să ofere o experienţă inedită celor cu gusturi rafinate.

Design-ul sofisticat, motoarele performante ale maşinilor de curse şi calitatea fotografiilor artistice au servit drept surse perfecte de inspiraţie pentru realizarea acestui nou model. Forma sa aminteşte de frumuseţea atemporală a ceasurilor de lux, prin ecranul său circular asemănător cadranelor de ceas în carcase de cristal. Precizia tehnică şi excelenţa mecanică sunt dublate de un mecanism elveţian principal şi alte 200 de piese care permit deschiderea lină a clapetei telefonului. Calitatea fotografiilor artistice e evocată de ecranul LCD rotund, care îmbină cele 16 milioane de culori cu o rezoluţie de 300 dpi. Acesta este îmbrăcat într-o lentilă de cristal safir de 62 de carate, cu gradul 1 de duritate, unul dintre materialele care rezistă cel mai bine la zgârieturi.

Frumuseţea sculpturală a modelului AURA este evidenţiată de carcasa de inox, de texturile şi modelele gravate chimic pe suprafaţa acesteia. Realizarea părţii superioare a telefonului durează aproape două săptămâni. În tot acest timp, inoxul este sculptat, lustruit prin procedee electrice şi manuale, gravat chimic şi finisat printr-un proces special de îmbrăcare numit PVD (Physical Vapor Deposition). Rezultatul final este un produs de o frumuseţe clasică, în măsură să treacă testul timpului.

Partea inferioară a telefonului scoate la iveală o fereastră care permite vizualizarea inimii mecanice a telefonului. Mecanismul elveţian principal, compus dintr-un rulment de mare precizie cu 130 de bile şi fabricat din oţel călit revenit, cu duritate 50-55 unităţi Rockwell, comandă deschiderea telefonului. Dincolo de aspectele tehnice, efectul final se aseamănă mai degrabă cu cel al deschiderii unei maşini de lux decât cu accesarea unui simplu telefon mobil. Mecanismul rotativ special realizat este compus din peste 200 de piese independente, de mare fineţe, iar suprafaţa de protecţie care îl îmbracă este similară cu cea care acoperă motoarele maşinilor de curse.

Lista de caracteristici a acestui terminal cu totul special este completată de tehnologia Motorola CrystalTalk care garantează claritatea convorbirilor în medii zgomotoase şi de sistemul Stereo Bluetooth 1, ce permite utilizatorilor terminalului AURA să realizeze apeluri în regim "mâini libere" prin cuplarea telefonului cu o serie de dispozitive handsfree compatibile.

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie în comunicaţii. Compania dezvoltă tehnologii, produse şi servicii pentru utilizarea cotidiană a comunicaţiilor mobile. Portofoliul nostru include infrastructură pentru reţele de comunicaţii, soluţii mobile pentru companii, terminale digitale, modem-uri, terminale mobile şi accesorii Bluetooth. Motorola doreşte să aducă soluţii avansate de comunicaţii oamenilor, companiilor şi instituţiilor. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact la nivel global, Motorola a avut vânzări de 36,6 miliarde USD în 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb