MULER ONOFREI, CEO & CO-FOUNDER ELEMENT INDUSTRIAL: "Plănuim să dezvoltăm 300.000 mp de spaţii logistice în următorii trei ani"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2019

Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial: "Ţinta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piaţa românească. Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în Bucureşti, în Craiova este planificat Eli Park 4, în Târgovişte Eli Park 5, iar în Timişoara Eli Park 6, un pipeline total de 300.000 de metri pătraţi pentru următorii trei ani".

Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial: "Ţinta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piaţa românească. Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în Bucureşti, în Craiova este planificat Eli Park 4, în Târgovişte Eli Park 5, iar în Timişoara Eli Park 6, un pipeline total de 300.000 de metri pătraţi pentru următorii trei ani".

Element Industrial a finalizat prima fază a parcului logistic Eli Park 1, în zona Chitila, depozitul, în suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, fiind închiriat către compania Arctic, care a intrat deja în spaţiu, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, dezvoltatorul.

Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, a declarat: "Ţinta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piaţa românească. Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în Bucureşti, în Craiova este planificat Eli Park 4, în Târgovişte Eli Park 5, iar în Timişoara Eli Park 6, un pipeline total de 300.000 de metri pătraţi pentru următorii trei ani".

Compania mai are, însă, în vedere pentru noi dezvoltări, şi regiunea Moldovei (Bacău, Iaşi), zona Brăilei, fiind interesată şi de regiunea Transilvaniei, a mai spus domnia sa.

Compania Element Industrial are în vedere dezvoltarea unui portofoliu logistic de 250.000 de metri pătraţi, atât în Bucureşti, cât şi în oraşele regionale. Primele proiecte anunţate sunt la Bucureşti - zona Chitila şi Craiova - centura sud.

În ceea ce priveşte piaţa de profil de la noi din ţară, domnul Onofrei a precizat că, în România, se poate construi la standarde internaţionale şi că nu ar exista niciun motiv pentru care Româ­nia să nu poată fi ca Polonia din punct de vedere al pieţei de capital, al modului în care se face business, al volumului de business în general.

Cu toate acestea, una dintre problemele cele mai mari ale pieţei româneşti este reprezentată de lipsa capitalului lichid, asta este problema investitorilor, a subliniat Muler Onofrei.

Potrivit dezvoltatorului, Eli Park 1 este un parc logistic cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi, prima fază fiind livrată în această vară, iar faza a doua - în suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi - este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriaşii acestor depozite fiind Paste Băneasa.

"Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Capitalei şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea). Eli Park 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finanţat de Unicredit Bank", a mai spus reprezentantul companiei.

Dezvoltatorul oferă şi servicii de built to suit pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb