Munca în viitor: IA, antreprenoriatul şi potenţialul uman

D.R.
Miscellanea / 11 august 2023

Munca în viitor: IA, antreprenoriatul şi potenţialul uman

În următoarele 1000 de zile: 50% din toată munca efectuată de oameni va fi preluată de robotizarea centrată pe inteligenţa artificială, munca finalizată de AI va fi realizată pentru o fracţiune din costuri, acesta este mult mai precisă şi de 1000 de ori mai rapidă, informează moderndiplomacy.eu.

Cei care se pregătesc să creeze valoare reală, vor învinge robotizarea IA , vor câştiga prin utilizarea de resurse creative şi prin productivitate şi prin dinamica intuitivă a antreprenoriatului, astfel de metodologii vor optimiza imens talentul uman nelimitat, dar neexploatat în prezent, acum latent în cadrul economiilor libere ale lumii, precizează sursa citată.

În 1900, cuvântul tipărit reprezenta puterea, alfabetizarea era un imperativ şi numai cei privilegiaţi aveau acces la cunoaştere. De ce se întâmplă astăzi un scenariu similar 120 de ani mai târziu, în condiţiile în care futurismul cere o alfabetizare futuristă? Am avansat cu forţa de la o societate, centrată pe social media, la o nouă Societate a Gândirii, pentru a salva instinctiv omenirea. Acum, ritmul de avansare este mult mai rapid ,menţionează sursa citată.

Societatea de radio a adus informaţii disponibile în mod liber în aer şi muzică pentru a dansa step pe podelele liniilor de asamblare. 'Vocea' a creat personalităţi radiofonice cu opinii, iar liderii de opinie au devenit remarcabili. Au existat alte cinci societăţi majore.

Societatea TV a adus dramele cu acţiune în direct şi a dat startul consumismului colorat. Societatea de telecomunicaţii a scurtat distanţa şi a creat standardizarea. Societatea Cibernetică a adus lumea la birou şi a început difuzarea între muncă şi alte stiluri de viaţă. Tocmai am părăsit Societatea Click, care a adus lumea în buzunarele noastre şi a perturbat serios modelul tradiţional de muncă, afirmă sursa citată.

Permiteţi microîntreprinderilor mici şi mijlocii să beneficieze de o perioadă de scutire de taxe ; acest lucru va crea locuri de muncă locale şi va aduce valută străină. Eşecul de a dezbate deschis, de a discuta şi de a se angaja pe subiecte legate de antreprenoriat cu un dialog aprofundat şi autorizat, angajând toate departamentele şi echipele de top adecvate, grupurile comerciale şi camerele locale pentru a permite scoaterea la suprafaţă a tuturor provocărilor şi problemelor ascunse va dovedi doar motivul haosului existent în junglă. Deveniţi un agent al schimbării, conduceţi o revoluţie economică şi străluciţi prin stăpânirea subiectului. Restul este uşor, conchide sursa citată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ai a invatat sa minta..asa ca nu e eficace....e periculos! Nimeni nu poate inlocui intuitia si emotia umana...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb