Mutu şi-a felicitat adversarii după FCSB - Rapid 3-1

O.D.
Sport / 7 noiembrie 2022

Mutu şi-a felicitat adversarii după FCSB - Rapid 3-1

FCSB a învins, pe teren propriu, echipa Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă. Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat , după înfrângerea cu FCSB, că rezultatul este un duş rece pentru giuleşteni.

"Moral aveam un avantaj apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derby, e greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri, cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul. A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz. Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe. Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelntă cu echipa, de ce îi luaţi meritele lui ", a declarat Adrian Mutu.

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat că nu va rămâne la echipă ca antrenor principal decât o perioadă limitată de timp, iar obiectivul este intrarea în play-off.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dupa ce a plecat de la echipa,asazisul antrenor DICA,iata ca tot aceiasi jucatori care sub comanda lui aratau ca nu stiu fotbal,le-a predat aseara o lectie de fotbal,ingamfatilor de la rapid,care sau crezut invingatori inca de la coborarea din autocar. Cum a fost posibila o astfel de metamorfoza.? Echipa,ramasa fara un antrenor vezi doamne cu licenta(multi antrenori cu licenta sunt niste plagiatori ca si cei care si-au plagiat tezele de doctorat) a ajuns sa fie condusa de Pintili,un om modest ,dar toba de fotbal,care nu a facut altceva decat sa puna echiăa in teren,si sa trimita la lupta,nu niste habarnisti ca Dawa,Coman sau Edjuma ci niste fotbalisti care au aratat aseara ca daca sunt pusi pe posturile unde dau randament,daca li se cere sa faca presind,sa conlucreze intre ei,nu pot sa fie invinsi. Bravo Pintili,ai demonstrat ca prin munca,modestie si pricepere ai scos la lumina talentul jucatorilor care la randul lor sau respectat pe ei,apoi pe tine si nu in ultimul rand zecile de mii de suporteri care la sfarsit aclamat favoritii.Domnule Becali,nu mai cautati antrenori licentiati in plagiate,intrucat iata aveti in curtea clubului un OM modest,si priceput in ale fotbalului.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb