Muzeul Naţional Peleş şi Alpha Bank România au încheiat un parteneriat pentru digitalizarea muzeului

S.B.
Bănci-Asigurări / 11 octombrie 2022

Muzeul Naţional Peleş şi Alpha Bank România au încheiat un parteneriat pentru digitalizarea muzeului

Muzeul Naţional Peleş şi Alpha Bank România pun la dispoziţia turiştilor soluţii complete de plată pentru a îmbunătăţi experienţa de acces în muzeu, până de curând singura modalitate de plată disponibilă fiind doar prin numerar.

Astfel, Muzeul Naţional Peleş beneficiază acum de terminale POS Alpha Bank, ce acceptă carduri emise sub siglele celor mai importante organizaţii de plată din lume - Visa, Mastercard, American Express, UnionPay - la punctele de vânzare bilete ale castelelor Peleş şi Pelişor, dar şi la magazinul de suveniruri.

Muzeul facilitează accesul vizitatorilor prin intermediul Alpha Bank Romania, care a completat soluţia de plată la magazinul de bilete cu serviciul de plată online cu cardul a biletelor de acces, direct de pe site-ul www.peles.ro. Tot de pe site-ul www.peles.ro se pot achiziţiona acum prin plata cu cardul şi cărţile editate de Muzeul Naţional Peleş, din secţiunea "Librărie" (www.librarie.peles.ro). Turiştii care vizitează Palatul Peleş şi care au nevoie de numerar pentru cumpărături viitoare în staţiunea Sinaia au, de asemenea, acces şi la un ATM Alpha Bank în cadrul muzeului.

"La începutul acestui an, Muzeul Naţional Peleş, prin intermediul Alpha Bank România, a început procesul de digitalizare, augmentându-şi astfel, calitatea serviciilor pe care le oferă publicului său. Deschiderea şi rapiditatea cu care reprezentanţii Alpha Bank România au venit în întâmpinarea cerinţelor muzeului, punând la dispoziţia turiştilor care au trecut pragul Castelelor Peleş şi Pelişor soluţii complete de plată, au făcut ca experienţa de vizitare să fie cât mai plăcută, aliniind astfel Muzeul Naţional Peleş la standarde internaţionale", a declarat Narcis Dorin Ion, directorul Muzeului Naţional Peleş.

"Ne bucurăm să susţinem programul de digitalizare a Muzeului Peleş, unul dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice din România. Este un demers prin care ne dorim să îmbunătăţim experienţa de vizitare a acestui obiectiv cultural european, punând la dispoziţia turiştilor soluţii complete de plată. Continuăm să sprijinim cultura, considerăm că este esenţială pentru dezvoltarea societăţii şi rămânem, totodată, consecvenţi angajamentului de a oferi o experienţă de plată îmbunătăţită, simplă, rapidă şi sigură", a spus Tiberiu Mercurian, Director Marketing, Alpha Bank România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb