Nestle aduce pe piaţă mai multe produse noi în perioada de primăvară

G.D.
Companii / 19 aprilie 2023

Nestle aduce pe piaţă mai multe produse noi în perioada de primăvară

Nestle continuă să inoveze şi să le propună consumatorilor din toate segmentele şi de toate preferinţele noi opţiuni şi arome, atât pe partea funcţională, dar mai ales pentru răsfăţul gusturilor, conform unui comunicat remis redacţiei. Primăvara ne aduce câteva noutăţi gustoase.

Potrivit sursei citate, pentru iubitorii de cafea, portofoliul NESCAFÉ se îmbogăţeşte cu NESCAFÉ Creamy Latte, o cafea solubilă cu textură pudră, pentru o cană de cafea cu gust fin şi strat de cremă catifelată. Specialitatea NESCAFÉ 3în1 Creamy Latte este inspirată de trendurile din cafenele, ca să poţi savura şi acasă o cafea cu gust bogat de lapte.

De asemenea, revine şi NESCAFÉ Barista Style, care este o varietate de băuturi de cafea, la doză, care sunt la fel de gustoase consumate atât reci, cât şi la temperatura camerei, în patru variante de arome: Americano, Cappuccino, Latte şi Caramel.

Tot în registrul răsfăţul gusturilor, Nestle anunţă noua KitKat Caramel, patru "degete" de ciocolată cu aromă de caramel, una dintre preferatele de moment ale consumatorilor, potrivit celor mai recente sondaje de preferinţe. Şi JOE îşi îmbogăţeşe gama JOE® Mini cu aromă de cocos.

În zona funcţională, Nestle, prin divizia Infant Nutrition, aduce pe piaţă suplimentele pediatrice NANCARE, pentru susţinerea sănătăţii copiilor. Este vorba de Nestle NANCARE Flora-Equilibrium, pentru echilibrul florei intestinale, respectiv de Nestle NANCARE Picături cu DHA şi vitamina D şi E care contribuie la dezvoltarea şi funcţionarea normală a creierului, menţinerea sănătăţii sistemului osos şi funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Tot pentru copii, Nestle propune o noutate în această primăvară şi anume desertul din lapte vegetal Gerber Organic, din lapte de cocos cu arome de măr şi ananas, fără zahăr adăugat, conservanţi, coloranţi sau aditivi.

Pisicile sunt maestrele echilibrului dar, pentru a-şi păstra microbiomul intestinal echilibrat, au nevoie de ajutor. Este demonstrat ştiinţific că gama PURINA ONE BIFENSIS susţine sănătatea intestinală şi sprijină sistemului imunitar al pisicilor. PURINA ONE conţine rădăcină de cicoare, antioxidanţi şi Lactobacillus ce contribuie la echilibrarea bacteriilor benefice şi dăunătoare din intestin, ajutând astfel la protejarea moicrobiomului intestinal. Şi când sunt sănătoase în interior, se vede la exterior, de aceea Nestle relansează gama PURINA ONE, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb