Nestle lansează Trix, primele cereale cu forme şi gust de fructe din România

F.D.
Companii / 3 septembrie

Nestle lansează Trix, primele cereale cu forme şi gust de fructe din România

Nestle aduce în România, începând din septembrie, cerealele cu forme şi gust de fructe Trix, o propunere unică pentru un mic dejun distractiv. Cu cereale integrale, calciu, fier şi vitamine din grupul B (B2, B3, B5, B6, B9), cerealele de mic dejun Trix vin în forme diferite (pepene verde, portocală, lămâie, struguri, zmeură, fructe de pădure), având culori din natură şi nu conţin arome artificiale. Trix este o premieră pe acest segment, fiind primele cereale de mic dejun cu formă de fructe din România. Principalul segment de consumatori vizat este cel al copiilor, la fel ca şi în cazul mai celebrelor Nesquik şi Chocapic. Odată cu cerealele, Nestle lansează şi batonul de cereale Trix, potrivit pentru gustări, pentru pauzele de la şcoală sau plimbările în parc, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"În ultimii 10 de ani, reţetele de cereale Nestle au fost îmbunătăţite considerabil pentru a oferi un mic dejun mai bun în fiecare zi. Astfel, conţinutul de fibre a fost crescut cu 14%, conţinutul de zahăr a fost redus cu 10%, iar conţinutul de sare a scăzut cu 25%. În acelaşi timp, în peste 90% din produse, cerealele integrale sunt ingredientul numărul 1. Doar în 2023, la nivel global am livrat către consumatori 8,7 miliarde de porţii de cereale fortifiate cu vitamine şi minerale, printre care fier, calciu şi vitamine din complexul B", spune Nicoleta Tupiţa, dietetician autorizat şi Manager Nutriţie Nestle România.

În rândul copiilor, micul dejun este consumat zilnic de 60%1 dintre copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani, prin comparaţie cu media europeană de 75%1. 8%1 dintre şcolarii de 6-9 ani din România nu iau deloc micul dejun. Familiile trebuie încurajate pentru a spori pofta de mic dejun, iar soluţiile creative, cum sunt şi cerealele Trix, pot fi de ajutor atunci când părinţii au nevoie de idei jucăuşe care să-i facă pe copii să ia micul dejun.

Cerealele integrale susţin o alimentaţie echilibrată, având în mod natural de 2-3 ori mai multe fibre, vitamine şi minerale (fier, zinc, magneziu, vitaminele B1, B2, B3, B6). Micul dejun este o ocazie bună de a consuma cereale integrale şi a contribui la aportul minim recomandat de 48 de grame pe zi. Conform recomandărilor, un mic dejun echilibrat trebuie să furnizeze 15-20% din necesarul energetic, conţinând alimente din 3-4 grupe principale (cereale, lactate, alimente bogate în proteine, fructe sau legume). Cerealele Trix vin cu recomandarea de a fi consumate la micul dejun în porţii de 30 de grame (5 linguri de cereale), cu lapte, alături de fructe proaspete sau fructe oleaginoase (nuci, migdale, alune de pădure etc)1.

Cerealele Trix au fost primele cereale cu formă de fructe din lume, lansate în anul 1954 în Statele Unite ale Americii, iar în prezent se găsesc în 31 de ţări. Acestea au fost create pentru a le oferi copiilor cele mai distractive cereale de mic dejun, cu aromă fructată şi culori vibrante provenite din natură, care aduce bucurie şi entuziasm dimineţilor celor mici. Trix sunt îndrăgite atât de copii, cât şi de părinţii lor pentru formele jucăuşe, pentru aroma fructată, şi mai ales pentru că au cereale integrale şi nu conţin arome artificiale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb